Visele erotice: De ce apar si ce semnificatii prezinta

1
De Cristina Tudor
29 sept. 2022

Visele reprezinta una dintre cele mai puternice modalitati ale corpului nostru de a ne mentine echilibrul emotional si mental.

Visele mai sunt numite si „vocea subconstientului”, care au ca scop transmiterea unui semnal pe care sa il percepem constient sau ne ajuta in identificarea si eliberarea unor frustrari. Specialistii spun ca peste 90% dintre adulti au avut cel putin o data un vis erotic. De ce apar aceste vise si ce semnificatii au?

Visele erotice: de ce apar?

Visele erotice sunt strans legate de dorintele noastre, de nevoi nespuse, de frustrari sau chiar dorinta de posesiune. Atunci cand avem aceste vise, subconstientul nostru incerca sa ne trimita un semnal pe care sa il percepem constient si sa fim mai atenti la modul in care acordam cu adevarat atentie vietii noastre personale si intime.

Uneori, aceste vise pot exprima anxietatea dintr-o relatie toxica. Va invitam sa descoperiti mai jos care sunt cele mai frecvente vise erotice si cum pot fi acestea interpretate.

Cele mai comune vise erotice si semnificatia acestora

Desigur ca exista un pattern comun al acestor vise erotice, care este relatat de mai multe persoane adulte, de varste diferite si care denota anumite „crize” psihologice pe care cu totii le parcurgem in maturizarea noastra emotionala. Exista, desigur, si situatii particulare, individuale, legate de un context aparte din viata cuiva.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com