Zodia cu cel mai frumos suflet, singura care stie sa iubeasca neconditionat

1
De Cristina Tudor
13 feb. 2022

Care crezi ca este zodia inzestrata cu aceasta putere atat de rara?

Fiecare zodie are acel ceva care o face speciala. Unele semne au o putere sufleteasca enorma si pare ca ar putea muntii din loc daca si-ar dori acest lucru. Altele sunt atat de loiale si de fidele ibcat raman langa oamenii dragi chiar si cand le sangereaza inimile de durere. Printre toate acestea se numara o zodie aparte, cu un suflet cum nu e altul. Cei nascuti in acest semn sunt firi sensibile, dar care au primit de la Dumnezeu un dar de neegalat: stiu sa iubeasca neconditionat cu toata fiinta.

Daca nu v-ati dat seama pana acum despre ce zodie e vorba, nu va mai tinem in suspans. Ne referim, desigur, la zodia Pesti.

Legendele din jurul acestei zodii sunt numeroase. Unele dintre ele spun ca cei doi Pesti ar reprezenta ichtyocentaurii, fiinte de legenda care au scos-o pe Afrodita din spuma marii atunci cand s-a nascut. Alte legende spun ca acestia ar fi pestii care trageau carul magic al Amphitritei, sotia lui Poseidon, iar drept multumire pentru serviciul lor, acestia ar fi primit viata vesnica si au fost plasati de zei pe bolta cereasca.

O alta legenda face legatura dintre Iisus si zodia Pesti. Desi dupa traditia crestina, Iisus s-a nascut pe 25 decembrie (ceea ce l-ar face Capricorn), unii istorici sunt de parere ca nasterea Mantuitorului ar fi mai aproape de primavara, ceea ce l-ar plasa in zodia Pesti. De altfel, unul dintre primele simboluri ale lui Iisus a fost pestele. De exemplu, crestinii care traiau asupriti in Imperiul Roman se recunosteau unii pe ceilalti desenand discret un peste stilizat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.