Zodiacul personalitatii: Cum te schimba influenta ascendentului

1
De Cristina Tudor
10 mai 2020

Descopera cum se calculeaza ascendentul si cum te influenteaza acesta!

Ascendentul reprezinta constelatia care rasare la momentul nasterii si se spune ca influenteaza comportamentul social al nativului, felul in care acesta se prezinta in lume si se raporteaza la aceasta. Poate oferi indicii pretioase despre preferintele cuiva, despe cea mai buna metoda de abordare sau despre felul in care se pozitioneaza in societate. De regula, influenta ascendentului se face simtita atunci cand ne maturizam deplin emotional si cel mai des, acest lucru se intampla dupa 30 de ani. Pentru a afla ce ascendent ai, treuie sa stii locul si ora nasterii, macar cu aproximatie.

Influenta ascendentului

Ascendent in Berbec

Ascendentul in Berbec duce o doza suplimentara de curaj si de vitalitate, dar si de superficialitate. Oamenii care au acest ascendent au umeroase idei creative si sunt foarte pasionali, dar sunt exemplul perfect ca pana la practica, ne omoara teoria. Din fericir sunt jucatori de echipa, asa ca se vor dovedi a fi resurse pretioase si surse nelimitate de inspiratie, atat timp cat nu sunt obligati sa isi puna singuri in practica ideile. Altfel, pot fi sarmanti, prietenosi, seducatori dar felul in care se raporteaza la partenerii de cuplu depinde foarte tare de zodie, nu de ascendent.

Ascendent in Taur

Fiind dominat de pamant, ascendentul in Taur inseamna, de mule ori, stabilitate, echilibru, perseverenta. Este o combinatie benefica in special pentru zodiile de aer si de foc, pe care le poate ancora in realitate si le mai pot domoli actiunile nascute din instinct, nu in urma unui rationament serios. Atunci cand apare la oamenii nascuti intr-un semn de pamant sau de apa, ii transforma in profesionisti desavarsiti, creativi si cu multa putere de munca. In dragoste, ascendentul in Taur aduce un strop de romantism si de statornicie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com