3 zodii care au o saptamana grea pana pe 12 septembrie: Anxietatea si izolarea devin mai apasatoare

1
De Maria Constantin
7 sept. 2021

Intervalul 6-12 septembrie va fi incarcat de anxietate si tristete. Trei zodii vor resimti o nevoie acuta de izolare in aceasta saptamana.

Luna in trigon cu Saturn, Luna in conjunctie cu Marte si Luna in opozitie cu Marte antreneaza energia negativa, declansand stari si ganduri negative in aceasta saptamana. Odata cu apropierea weekendului, anxietatea si tristetea se vor face simtite mai puternic, ducand la dorinta de izolare.

Putin timp petrecut in singuratate poate fi o idee buna pentru a-ti vindeca ranile si pentru a te reface pe plan emotional, mai ales daca te numeri printre zodiile care vor fi mai incercate in aceasta saptamana. Da, va fi o saptamana mai grea, dar cu incredere si rabdare vom trece si peste asta!

Berbec

Temerile pe care le porti in minte te macina in aceste zile. Credeai ca ai rezolvat o situatie, iar acum descoperi ca n-ai scapat de ea. Uneori, mintea iti poate fi cel mai rau dusman – analizezi totul pana cand devii confuza si nu intelegi de ce lucrurile nu se clarifica.

Dupa ce te-ai straduit atat pentru a pune lucrurile la punct si a rezolva conflictele, te vei intreba toata saptamana unde ai gresit. Din fericire, vei fi capabila sa-ti aduni energia ca sa gandesti mai putin si sa actionezi mai mult.

Fecioara

E o saptamana grea pentru tine fiindca a fost sau va fi ziua ta de nastere. Si desi e un motiv de bucurie, simti ca imbatranesti si te cuprind indoielile: oare ai facut tot ce trebuia? Ce vei face mai departe?

Nu-ti face griji, zilele bune vor veni curand! Toti trecem prin asta in preajma aniverarilor!

Sagetator

Daca te poate scoate ceva din sarite saptamana asta, ei bine Luna in opozitie cu Uranus o va face! Nu te deranjeaza sa fii singura si sa-ti vezi de ale tale. Te descurci bine in cea mai mare parte a timpului, dar cand te poticnesti apar problemele, iar energia pe care o aduce Uranus nu-ti prieste.

Saptamana aceasta te simti deprimata si vulnerabila. Te va ajuta sa-ti cauti prietenii si sa vorbesti cu ei. Oamenii vor sa ajute, iar tu esti o persoana la care tin multi, asa ca nu vei infrunta singura aceasta perioada incerta.

Foto: Pexels.com