3 zodii care sunt in stare sa strice atmosfera la masa de Craciun

1
De Maria Constantin
17 dec. 2020

Masa de Craciun are farmecul ei, dar oricat de mult ne-am dori sa fie totul perfect, uneori lucrurile scapa de sub control. Unele zodii sunt capabile sa strice toata bucuria, iar asta cat ai bate din palme!

Fie ca ti se arde prajitura pe care ai facut-o cu multa munca, fie ca survine un episod nedorit care iti pune la incercare relatia, unele incidente par sa pice tocmai de sarbatori. Dar asta nu-i nimic – unele zodii au o atractie speciala pentru probleme chiar in aceasta perioada.
PureWow analizeaza trei semne ale horoscopului care au reputatia ca pot crea numaidecat probleme la petrecerea de Craciun.

Berbec

Aceasta zodie de foc este interesata mai mult de actiune si mai putin de consecinte. Asa se face ca daca tu te pregatesti sa savurezi un al treilea cocktail, Berbecul te sfatuieste, pe un ton glumet, ca nu-i bine sa bei prea mult, ca si cum ai fi o adolescenta la balul de absolvire al liceului si n-ai sti si tu treaba asta.

Umorul Berbecului poate fi insultator, umilitor si enervant. Iar ceea ce umple paharul este celebra fraza „Daca nu-ti place, n-ai decat sa pleci”. Si, fii sigura, n-o sa vrei sa pleci.

Varsator

Acest ganditor existential al horoscopului tinde sa fie mai presus de micile probleme care graviteaza in jurul mesei de Craciun. Varsatorul ii priveste pe ceilalti ca un observator detasat. Dar totul se schimba cand cineva nu se poate abtine si aduce vorba de politica. Din acel moment, nu mai poate sta deoparte.

Ce speranta are fiecare zodie pentru 2021: Scorpionul stie ce vrea!

Acest semn inteligent de aer incepe un monolog progresiv in care arunca toate datele si teoriile sale pentru a fi cat mai convingator. E un monolog pentru ca nimeni nu indrazneste sa-l contrazica dupa ce a ascultat o asemenea pledoarie cu valente socio-economice – toata lumea a ramas cu gura cascata. Asa, si… mai doreste cineva o prajitura?

Fecioara

Sa fie clar: Fecioara are cele mai curate intentii. Acest semn de pamant va ajunge devreme in fata usii tale cu un ghiveci cu Poinsettia (Floarea Craciunului) intr-o mana si prajituri facute in casa, in cealalta. Dar uneori poate sa mearga prea departe in cautarea perfectiunii. Stim cu totii ca Fecioara este o buna planificatoare. Are o imagine clara asupra a tot ceea ce va face la acest eveniment, cu putine necunoscute. La masa de Craciun, isi doreste decoratiuni atragatoare, arome indraznete si discutii interesante. Si tocmai cand lucrurile incep sa o ia usor-usor intr-o directie nedorita, Fecioara se apuca sa te intrebe: „Ai luat cozonac de la magazin? Super, dar daca imi ziceai, iti dadeam cu draga inima reteta sa-l faci tu.”

Fecioara n-o face intentionat. Se straduieste ca totul sa mearga bine, dar de multe ori isca probleme tocmai din aceasta cauza.

Foto: Instagram/Olivia Culpo