5 zodii care fac sex cel mai des

1
De Cristina Tudor
18 oct. 2018

Daca esti pasionata de astrologie, atunci stii ca iti poate influenta orice aspect al vietii. De la cum interactionezi cu alte persoane, pana la ce fel de job alegi sau… cat de des faci sex.

Conform celor de la Bustle, un studiu recent arata ca unele zodii fac mai mult sex decat altele. Cei de la compania Lovehoney au intervievat aproximativ 3500 de oameni pentru a vedea care este legatura dintre zodia pe care o au si viata lor sexuala. Iata zodiile care se pare ca fac sex cel mai des:

1. Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii nu numai ca fac sex cel mai des si se bucura de el, dar sunt si dispusi sa incerce lucruri mai kinky. Cei de la Lovehoney au spus ca Varsatorii sunt cei mai mari cumparatori de biciuri. Ei nu se sfiesc sa-i propuna partenerului noi pozitii si provocari erotice, mai ales ca imaginatia lor nu are limite si gandesc diferit fata de ceilalti oameni. Te poti baza intotdeauna pe un Varsator ca sa incinga atmosfera intre asternuturi.

2. Taur (20 aprilie – 20 mai)

Chiar daca Varsatorii fac sex cel mai des, urmatorii la rand sunt cei din zodia Taur. Si ei sunt mari cumparatori de jucarii sexuale si le place varietatea. In plus, sunt pasionali si afectuosi, reusind sa se conecteze cu partenerii lor in cel mai profund mod. Daca partenerul tau e Taur, stii sigur ca cel putin la capitolul sex va veti intelege de minune.

3. Pesti (19 februarie – 20 martie)

Iti place sa joci anumite roluri in pat? Atunci ar trebui sa te vezi cu cineva din zodia Pesti. In medie, 3 din 5 persoane din aceasta zodie sunt dispuse sa se deghizeze in timpul actului sexual. Pestii sunt „alunecosi”, iar fluiditatea lor te va surprinde intre asternuturi.

4. Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Cu cei din zodia Fecioara nu e cazul sa experimentezi. Chiar daca fac sex foarte des, compania Lovehoney a ajuns la concluzia ca Fecioarelor nu prea le plac surprizele in dormitor. Sunt foarte conservatoare, iar asta se vede si in dormitor. Oricum, nu te da batuta daca vrei sa incerci ceva nou cu o Fecioara. Convinge-o ca e ceva ce te-ar face fericita.

5. Leu (23 iulie – 22 august)

Celor din zodia Leu le place sa le fie stimulata imaginatia. Studiul arata ca si lor le plac jocurile si aventurile cand vine vorba de sex, de aceea se pozitioneaza pe locul 5. Si Leii sunt focosi si pasionali, adorand partidele spontane, in locuri inedite. Nu te vei plictisi, asta e sigur.

Foto: Shutterstock.com