5 zodii care intampina dificultati in a-si face prieteni noi

1
De Cristina Tudor
27 ian. 2022

Unora nu le e deloc greu sa-si faca prieteni, pe cand altii ezita, desi nimeni nu vrea sa treaca prin viata singur.

Daca am fost raniti de prieteni, s-ar putea sa fim reticenti in a ne face altii noi daca zodia noastra este una de natura indoielnica.

Un semn zodical precum Leul nu se teme niciodata de ideea de a-si face prieteni. Pentru el, este firesc si foarte usor. Cu toate acestea, pentru alte zodii, sa lege o prietenie poate fi traumatizant, pentru ca nu se pot increde in oamenii din jurul lor.

Iata care sunt cele 5 zodii care intampina dificultati in a-si face prieteni noi:

Rac

Chiar daca Racului ii plac adunarile si grupurile, el nu este, in general, intersat de prietenii stranse.

Racul iubeste sa petreaca si e foarte generos atunci cand vine vorba de a vedea oamenii fericiti, vrea ca toata lumea sa fie fericita.

Chiar si asa, aceasta dorinta de a asista la fericirea celorlalti nu se transforma intr-o nevoie de prietenie stansa sau intima. Racului ii e cel mai bine acasa, sa se relaxeze cu o carte de unul singur.

Acest semn gaseste increderea greu de obtinut, motiv pentru care se simte mai liber si mai satisfacut in intalnirile de grup. Atitudinea lui fata de prietenie este „Cu cat mai multi, cu atat mai bine”, desi acest lucru se refera la atractia lui pentru grupuri, nu la prieteniile individuale.

Varsator

Varsatorul este un semn destul de introvertit si timid si acesta este cu adevarat motivul pentru care nu ii este usor sa-si faca prieteni. El nu are incredere in nimeni.

E fantastic atunci cand vine vorba de familia lui si de cei dragi ai lui, dar noile prietenii sunt verificate in amanunt si aruncate aproape imediat ce incep.

Varsatorul este o persoana amara. El are impresia ca nu e placut de nimeni si actioneaza in consecinta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.