4 zodii care isi ascund senzualitatea

1
De Cristina Tudor
12 iul. 2020

Intimitatea este foarte importanta intr-o relatie.

Trebuie sa existe pasiune pentru ca ea sa reziste.

Multe relatii se incheie din cauza lipsei de intimitate din cuplu. In timp ce unii se despart, unii parteneri aleg sa caute acest lucru in alta parte.

Desi unele zodii sunt extrem de pasionale si senzuale (Berbec si Scorpion), altele isi tin aceasta latura ascunsa pana cand considera ca partenerul este cu adevarat de incredere. Aceste semne tind sa fie mai prudente si practice si se gandesc mai putin la sentimentele lor.

Totusi, senzualitatea si pasiunea nu inseamna numai sex. Gesturile intime pot fi oricare, de la o imbratisare pasionala pana la sarutari. Poti fi senzuala prin cuvinte si prin actiuni. Adesea, aceste semne sunt grijulii, aratandu-si dragostea si pasiunea prin ajutor si sustinere neconditionata. Este posibil sa fie nevoie de multa munca pentru a se schimba, dar cand vor reusi, iti vei da seama ca a meritat din plin asteptarea pentru ca iti vor arata afectiune mai mult decat sperai.

Care sunt zodiile care isi ascund senzualitatea?

Fecioara

In mod normal, Fecioara este calculata si critica. Cu toate acestea, din dorinta de a se dedica total celor pe care ii iubeste, vine cu o latura pasionala pe care o pazeste bine si pe care nu o dezvaluie decat cand simte ca poate avea incredere cu adevarat in persoana din fata ei. Ea va deveni atunci sexy si va actiona cu o intensitate de care nu o credeai in stare. Ea va fi aventuroasa, lasandu-si deoparte inhibitiile si obiceiurile obsesive in favoarea placerilor tale.

Capricorn

Capricornul este muncitor si serios, asadar nu prea ii sta in caracter sa se joace.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.