5 zodii care isi dau seama imediat ca minti

1
De Cristina Tudor
12 nov. 2019

Ele iti pot spune ca minti doar uitandu-se la tine!

In astrologie, exista unele zodii care au capacitatea neobisnuita de a detecta imediat cand cineva minte. Ele stiu unde sa caute adevarul si sunt atente la limbajul corpului, cum ar fi clipirea rapida, inchiderea ochilor sau evitarea privirii. Aceste actiuni pot parea inofensive, dar sunt semne ca cineva nu este sincer.

Unii oameni se nasc cu capacitatea de a stii cand cineva minte, iar altii dezovolta acest talent ca mod de autoconservare. Daca ai fost mintit in repetate randuri, trebuie sa inveti vrand-nevrand cum sa te aperi de mincinosi. Daca nu o faci, destinul tau va fi de victima.

5 zodii care isi dau seama imediat ca minti

Fecioara

Fecioara este un detector de minciuni umane. Ea are o minte agera si aduna si analizeaza informatiile astfel incat isi da foarte usor seama daca cineva minte. De asemenea, e foarte atenta la detalii, asa ca nimic nu poate trece de ea. Lucrul amuzant este ca mincinosii isi vor da seama imediat ca ea s-a prins si vor incerca sa divagheze de la subiect sau sa dea vina pe altcineva.

Gemeni

Gemenii stau foarte bine la capitolul comunicare. Daca au o banuiala ca cineva minte, ei stiu exact ce intrebari sa puna pentru a-l demasca. Nu numai ca stiu ce sa ceara, dar daca povestea nu e credibila, ei se vor prinde imediat. Isi dau seama nu numai din informatiile primite, ci si din modul prin care li se raspunde.

Scorpion

Nu minti un Scorpion, pentru ca nu o sa iasa bine! Nu va dura mult pana o sa te demaste.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.