3 zodii care isi iarta partenerul, chiar daca au fost inselate

1
De Cristina Tudor
20 nov. 2021

Infidelitatea nu presupune doar o inima rupta in bucati si multa suferinta, dezvolta si nesigurante, indoiala de sine si chiar mecanisme de adaptare nesanatoase pentru persoana care a fost inselata.

Efoarte usor sa inseli, dar este foarte greu de inteles si imposibil de uitat de persoana inselata. Cu toate acestea, exista unii oameni care trec peste infidelitatea partenerului si isi repara relatiile. Acesti oameni ar putea parea prea blanzi sau naivi, dar au motivele lor!

In timp ce exista posibilitatea ca aproape orice persoana sa se intoarca la un partener infidel, exista 3 zodii care o vor face cu siguranta din cauza trasaturilor lor inerente de iertare, dependenta si „din dragoste”.

3 zodii care isi iarta partenerul, chiar daca au fost inselate

Taur

Taurul intra greu intr-o relatie, dar si mai greu iese din ea. Vestea ca a fost inselat il tulbura mai mult decat pe altii si motivul e bine intemeiat.

Din pacate, Taurul refuza sa primeasca ajutor si sprijin de la prieteni si familie si intra intr-un cocon. In acest timp, se izoleaza de toti, cu exceptia partenerului sau.

El se bazeaza pe partenerul lui pentru dragoste si sprijin si spera ca acesta va regreta ca l-a inselat si va face totul mai bine din acel punct inainte.

El sta ghemuit in spatiul lui pana cand nu va mai fi trist.

Empatia pe care o primeste de la partenerul lui este o validare pentru el si se intoarce la relatie incercand sa uite complet orice s-a intamplat.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com