5 zodii care isi idealizeaza partenerul: Racii sunt capabili sa ierte orice

1
De Cristina Tudor
18 mart. 2021

Nu e nimic in neregula cu a vedea binele in ceilalti, insa unele zodii isi idealizeaza partenerul in asemenea masura, incat traiesc o iubire fictiva, doar de ei imaginata.

Am fost educate ca credem in printi si palate, de aceea cautam de multe ori un barbat perfect, care nu exista in realitate. Iar atunci cand descoperim ca nu e chiar persoana pe care ne-am imaginat-o la primele intalniri, preferam sa negam realitatea si sa umplem golurile cu propriile fantezii.

Aceste zodii se indragostesc de imaginea pe care si-o creeaza despre partenerul lor, mai mult decat de persoana in sine.

Pesti

Chiar daca iti e greu sa recunosti, tu vezi iubirea prin lentile colorate. In timp ce iti doresti sa cunosti pe cineva cat mai autentic posibil, nu inseamna ca nu petreci mult timp visand cu ochii deschisi la relatia visurilor tale, ignorand realitatea. Daca un om pe care il placi te raneste, vei tinde sa-i gasesti milioane de scuze, iar daca e amabil cu tine vei exagera sentimentele pe care le-ar putea avea pentru tine. Esti dispusa sa-l ierti bazandu-te pe ideea pe care o ai despre el, nu pe ceea ce e el in realitate.

Balanta

Ai o idee precisa despre tipul de persoana cu care vrei sa fii, dar uneori esti dispusa sa indulcesti realitatea doar pentru a o face sa corespunda cu fanteziile tale. Ai o lista de calitati pe care doresti ca partenerul sa le aiba, insa daca acesta bifeaza macar una dintre ele, vei incepe sa visezi la relatia voastra, la casatorie si la o iubire ca-n filme. Asta te va face mai putin dispusa sa-i vezi defectele, chiar si atunci cand te raneste.

Rac

Nu este un secret faptul ca tu iti investesti energia in relatii pe termen lung. In timp ce vrei pe cineva care sa ramana acolo si sa fie acolo pentru tine, uneori te indragostesti mai mult de idee decat de persoana reala din fata ta. Poti fi atat de orbita de modul in care simti, ca nu observi intotdeauna cand persoana respectiva face lucrurile doar pe jumatate – pentru ca poti umple golurile chiar tu, imaginandu-ti lucruri frumoase. In timp ce acorzi o atentie sporita armoniei si echilibrului din relatia ta, esti dispusa sa ierti la nesfarsit in speranta ca partenerul tau se va schimba si iti va oferi ceea ce ai nevoie.

Gemeni

Te entuziasmezi foarte mult atunci cand cineva nou intra in viata ta. Dupa o seara magica impreuna, imaginatia ta deja ajunge departe – te vezi locuind impreuna cu el, calatorind, avand copii etc. Nu este nimic in neregula cu planificarea viitorului, dar tu ai tendinta sa locuiesti acolo. Mintea ta continua sa scrie scenariul vietii pe care ti-o doresti si esti coplesita de dezamagire atunci cand celalalt nu se ridica la inaltimea asteptarilor.

Varsator

Nu ti se intampla prea des sa te indragostesti, dar cand o faci este foarte intens. De obicei, te indragostesti de cineva care iti ofera spatiu si libertate pentru a face ceea ce iti doresti – si ai tendinta sa-l idealizezi pentru asta. Incepi sa-ti imaginezi ca sunteti suflete pereche, ca aveti aceleasi interese si valori, chiar daca de multe ori nu e adevarat. Ii oferi celuilalt o noua identitate, pentru ca imaginatia ta nu are limite. Iti va lua ceva timp sa intelegi ca nu te obsedeaza persoana, ci ideea.

Foto: Getty Images.