Soarele a intrat in conjunctie cu Neptun in Pesti: 3 zodii care isi vor implini visul intre 10 si 23 iulie

1
De Maria Constantin
13 iul. 2021

Cea mai buna parte cand ai un vis este ca acesta se poate implini candva. Iar pentru trei zodii visul maret devine realitate cand Soarele intra in conjunctie cu Neptun in Pesti.

Tranzitia planetei Neptun in zodia Pesti, pe care o favorizeaza Soarele, ne ajuta sa ne bucuram pe deplin de potentialul si abilitatile noastre. Este o perioada buna in care putem sa credem in ceva si in care sa ne ducem planurile la indeplinire.

Pentru trei zodii, orice vis poate deveni realitate in intervalul 10-23 iulie, cand Soarele se afla in conjunctie cu Neptun in Pesti.

Balanta

Exista ceva special la care tii enorm – fie ca e vorba de animale, arta, bucuria de a crea. Chiar daca esti fericita, nu te mai multumesti doar cu ceea ce faci; vrei mai mult, ai nevoie de o directie.

Visul tau devine realitate in timpul acestei alinieri intre Soare si Neptun, cand vei reusi sa ajuti pe cineva. Si mai interesant e ca acest cineva poate fi chiar cineva strain. Nu degeaba esti apreciata pentru bunatatea si manierele tale!

Varsator

Pozitia Soarelui in raport cu Neptun in Pesti iti aduce cea mai mare surpriza: comunicarea cu persoana pe care o iubesti. Dupa o perioada in care viata ta sentimentala a stagnat si ai tot asteptat ca lucrurile sa se schimbe, fara sa te gandesti ca tu insati ai putea fi schimbarea, acum e momentul sa descoperi cat de mult conteaza sa vorbesti cu omul pe care il iubesti.

Era nevoie de o punte intre voi pentru a deschide usa blocata a comunicarii, iar partea frumoasa e ca partenerul gandeste la fel si face primul pas. Trebuie doar sa fii deschisa!

Cele mai pozitive zodii: Ce le ajuta sa-si pastreze optimismul

Pesti

Pentru tine un vis implinit inseamna sa ai toata familia alaturi. Tot ce vrei e sa stii ca toti sunt bine, multumiti si sanatosi, iar in aceasta perioada poti conta pe asta. Si chiar daca celor din aceasta zodie nu le place sa stea singuri, te simti excelent cand lucrezi, te bucuri de liniste si incepi o carte noua.

Este o perioada propice pentru a scrie, a compune sau a picta. Viata e frumoasa, ai tai sunt toti bine si iti vine sa urci intr-un varf de munte si sa strigi: „Va iubesc pe toti!”.

Foto: Unsplash.com