3 zodii care nu se grabesc sa spuna „Te iubesc“

1
De Maria Constantin
10 apr. 2020

Fie ca iau dragostea in serios, fie ca se tem sa nu faca ceva gresit, aceste zodii nu-si exprima usor sentimentele.

Putine lucruri simple consolideaza mai mult o relatie decat sa spui „te iubesc” si sa auzi asta de la partenerul tau. Fiecare relatie este diferita, asa ca nu poti programa momentul perfect pentru a-ti exprima sentimentele. Pentru cei care iau lucrurile mai usor, un partener dintr-un semn zodiacal care nu se grabeste sa spuna „te iubesc” poate fi omul potrivit.

Chiar daca te arunci repede in valtoarea dragostei, exista destule lucruri folositoare pe care le poti invata de la cineva care prefera pasii marunti. Iata cele trei zodii care nu se grabesc sa spuna „te iubesc” si motivele pentru care au retineri, prezentate de Elite Daily.

Gemeni

Terry O’Connor, astrolog la The Astro Coach, spune ca nativii din zodia Gemeni sunt foarte cerebrali. Chiar si atunci cand traiesc experiente mai putin rationale, cum este dragostea, Gemenii nu se arunca cu toata fiinta lor intr-o relatie pana cand mintea lor nu decide ca aceasta are un potential real.

Afinitatea lor naturala pentru analiza influenteaza si tipul de oameni de care sunt atrasi de obicei. „Sunt atrasi de inteligenta, zeflemea, sarcasm si de inimile usoare. Cuvintele si felul in care ei primesc aceste cuvinte vor fi ca polenul pentru o albina”, a explicat O’Connor pentru Bustle.

Capricorn

Nativii din Capricorn formeaza una dintre cele mai dedicate zodii. Au un nivel al dedicarii si al muncii etice iesite din comun. „Ca niste capre de munte, Capricornii sunt preocupati sa urce muntele si sa-si atinga obiectivele”, spune O’Connor. „Ei aplica aceleasi metode in afaceri si in dragoste. Vor ca dragostea lor sa merite”, explica ea.

Desi au reputatia unor caractere distante, cei din zodia Capricon au o inima mare si de aceea sunt foarte atenti cui o incredinteaza. „Formali, de moda veche, seriosi si in garda, Capricornii isi doresc dragostea la fel de mult ca urmatorul semn”, spune O’Connor.

Varsator

Ca semn fix de aer, Varsatorul este cunoscut ca o fire independenta. Nativii din aceasta zodie sunt genul de oameni incredibil de dedicati, uneori chiar si unui defect. Insa drumul lor spre dragoste poate fi foarte lent, din cauza nevoii lor continue de autonomie.

Aceste 3 zodii vor trece cu bine peste luna aprilie. Te numeri printre ele?

„Varsatorii pot fi prudenti in dragoste. Desi le place sa flirteze si se pot angaja in relatii de lunga durata de tip prietenie cu beneficii, dragostea – chiar si atunci cand nutresc sentimente profunde pentru partener – ii poate face sa se simta prinsi in capcana sau sa se teama de viitor”, noteaza site-ul Horoscope.com. Insa daca nu te deranjeaza sa ii dai un ragaz, un Varsator nu te va dezamagi si va lua relatia in serios.

Tragand linie, in materie de dragoste, „graba” este ceva subiectiv. Desi alegerea momentului perfect pentru a spune „Te iubesc” nu se dovedeste usoara, cel mai bine e sa nu te gandesti prea mult la asta, recomanda Elite Daily – lucrurile vin de la sine.

Foto: Unsplash.com