5 zodii care nu-si respecta promisiunile

1
De Cristina Tudor
22 oct. 2018

Fiecare semn zodiacal are anumite trasaturi de personalitate, iar atunci cand vine vorba despre respectarea cuvantului dat, aceste zodii nu sunt cele mai de incredere.

Cei de la Bustle au facut o lista cu acelea care renunta la anumite planuri pe care le-ati avut impreuna, care manipuleaza sau pe care pur si simplu nu trebuie sa te bazezi. In acelasi timp, expertii spun ca e intotdeauna loc de imbunatatiri, asa ca daca ai aceasta problema, incearca sa lucrezi pentru a o rezolva si pentru a le da celor din jur senzatia ca pot sa conteze pe tine.

Iata cele 5 zodii care nu sunt de incredere, conform acestora:

1. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Chiar daca Berbecii stiu ce vor si muncesc mult pentru a-si atinge obiectivele, ei au tendinta de a se concentra mai mult pe ei insisi, lucru care ii poate alunga pe oamenii din jur. Cateodata, Berbecilor nu le pasa foarte tare de sentimentele altora si pot parea persoane indoielnice si schimbatoare. Insa lucrurile se pot schimba. Atunci cand realizeaza ca lumea nu se invarte in jurul lor, Berbecii pot sa fie empatici si sa arate compasiune.

2. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii nu vor sa para de neseriosi, dar reusesc sa o faca de fiecare data cand renunta la planurile pe care le aveati impreuna. Astrologul Susan Shumsky spune ca „sunt precum albinele, roiesc din floare in floare, iar daca nu isi noteaza anumite lucruri, tind sa le uite”. Astfel, prietenii si familia incep sa-si piarda increderea in ei sau chiar sa se intrebe daca o fac intentionat.

3. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionilor le este greu sa-si deschida sufletul, iar asta ii poate face sa para manipulatori sau distanti. Ei sunt si persoane foarte emotionale, iar cateodata lasa sentimentele de moment sa le afecteze relatiile. Shumsky spune ca „desi planuiesc ceva cu cele mai bune intentii, s-ar putea sa te sune in ultima clipa si sa anuleze tot”.

4. Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii pun mare pret pe libertatea lor – iar asta poate sa influenteze felul in care sunt perceputi. Shumsky spune ca „datorita faptului ca sunt atat de independenti, simt nevoia sa fie mereu in control si sa stie ca nu sunt influentati de ceilalti”. Si aceasta zodie are tendinta sa ii dezamageasca pe altii pentru ca nu se tine de promisiunile facute. Insa se pot schimba daca incearca sa devina mai rabdatori, mai buni si mai empatici.

5. Pesti (19 februarie – 20 martie)

Se stie ca Pestii sunt cu capul in nori. Shumsky spune ca „desi planifici o intalnire cu ei, de cele mai multe ori o sa uite si ziua, si ora la care era. Sunt controlati de sentimente, iar daca sunt implicati in altceva, sigur o sa uite”.

Fiecare zodie poate sa aiba trasaturi negative, insa trebuie tinut minte ca acestea se pot schimba. Primul lucru care trebuie facut este sa constientizarea problemei, iar apoi corectarea ei.

Foto: Shutterstock.com