2 zodii care nu se vor intelege si nu vor avea niciodata o relatie cu un Taur

1
De Cristina Tudor
11 apr. 2021

Nu toata lumea se poate intelege cu un Taur si nu e nevoie de astrologie pentru a spune asta.

Cu totii avem oameni cu care pur si simplu nu ne intelegem si cu care nu vom putea avea niciodata o relatie, mai ales de dragoste.

Care sunt semnele zodiacale cel mai putin compatibile cu zodia Taur?

Pentru zodia Taur, cei mai nepotriviti parteneri sunt Leul si Varsatorul. Taurul este un semn zodiacal foarte realist, caruia ii place sa se relaxeze, dar nu ii va placea, nu va iubi si nu se va intelege cu toata lumea.

El este un semn zodical incapatanat caruia ii place sa fie rasfatat. Guvernat de Venus, ii place conforul si luxul. Unui Taur ii place sa fie independent si prefera sa evite aventurile spontane cu risc ridicat.

Ii place sa aiba totul planificat, organizat si bine gandit. E un semn bland si pasnic, care adora sa aiba companie si prieteni pe viata.

Se bazeaza pe compania celor care nu incearca sa-l influenteze in vreun fel, motiv pentru care acest semn zodical intampina dificultati de intelegere cu zodiile Varsator si Leu.

Iata cele 2 zodii care nu se vor intelege si nu vor avea niciodata o relatie cu un Taur:

Leu si Taur

Leului ii place sa fie spontan si sa se distreze fara planuri preconcepute.

E mai mult pe partea salbatica, ceea ce ingreuneaza relatia cu un Taur.

Ambele semne tind sa caute loialitatea in oamenii cu care interactioneza. Vor sa aiba relatii stabile si solide cu oamenii pe care ii intalnesc.

Cu toate acestea, in ciuda dorintei lor pentru acelasi gen de relatie, intre ei exista multe conflicte din cauza personalitatii lor puternice si influente.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.