5 zodii care ofera mereu a doua sansa fostilor parteneri

1
De Cristina Tudor
7 apr. 2020

Despartirile nu sunt niciodata usoare. Dar cum reactionezi atunci cand treci prin asta?

Ramaneti prieteni, il indepartezi definitiv din viata ta sau ii oferi o a doua sansa si incepi relatia de la zero?
Zodiile care isi primesc fostii parteneri inapoi au numeroase motive pentru care fac acest lucru, dar rezultatele sunt mereu aceleasi.

Sa creezi un precedent nu e cel mai sanatos lucru. Daca partenerul tau stie ca il vei ierta de fiecare data cand greseste, nu va incerca sa devina mai bun sau sa faca lucrurile mai bine. Exista momente cand este in regula sa oferim o a doua sansa, dar nu orice relatie merita o alta sansa.

5 zodii care le ofera mereu o a doua sansa fostilor parteneri

Taur

Relatiile nu sunt un moft pentru acest nativ.

Daca a decis sa se implice intr-o relatie, va investi totul in ea. Daca relatia nu a fost una excelenta, nu exista niciun motiv in mintea lui pentru care sa creada ca a doua oara nu ar fi mai bine. Din punctul lui de vedere, ar putea fi mult mai usor a doua oara cand ambii parteneri stiu la ce sa se astepte. E mai mult decat dispus sa se arunce cu capul inainte si sa ofere o a doua sansa.

Rac

Cand Racul se indragosteste, o face pentru totdeauna. Daca Racul si partenerul sau se despart, o parte din inima lui ii va apartine mereu fostului.

Sansele ca el sa se intoarca la fostii parteneri sunt foarte mari. Ii este extrem de dificil sa inlature toata iubirea pe care a simtit-o pentru cineva candva.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.