6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Varsator

1
De Cristina Tudor
25 iun. 2021

Toata lumea isi cauta sufletul pereche si, daca esti Varsator, te-ai putea intreba ce semn zodiacal este cel mai potrivit pentru tine!

Cele 6 semne zodiacale care sunt sufletele pereche ale Varsatorului sunt: Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator, Varsator. Acest lucru se datoreaza trasaturilor lor de personalitate si compatibilitatii elementare.

Varsatorul este unul dintre cele mai independente, dar iubitoare semne din zodiac. Deci, nu e surpriza faptul ca atrage multi potentiali parteneri.

Cu toate acestea, Varsatorul este mai complex decat ai crede si va avea o relatie amoroasa incredibila doar cu anumite semne zodiacale

Fie ca esti un Varsator care isi cauta sufletul pereche sau cineva care este indragostit pana peste cap de un Varsator, ar trebui sa cunosti aceste compatibilitati.

Iata care sunt cele 6 zodii care pot fi suflete pereche pentru Varsator:

Gemeni

Atat Gemenii, cat si Varsatorul sunt semne de aer care au talentul de a fi analitice in cel mai bun mod.

Ca iubiti, se vor bucura unul de compania celuilalt prin conversatii analitice profunde despre orice si tot ce se afla sub soare.

De asemenea, ambele sunt semne care adora sa exploreze lumea la nivel cultural si vor avea o relatie plina de aventura si calatorii cu multe experiente memorabile.

Ambele zodii trebuie sa se concentreze pe onestitate si pe a fi sincere cu partenerul lor, chiar si atunci cand le este foarte greu. Doar asa relatia lor va prospera.

Sagetator

Desi atat Sagetatorul, cat si Varsatorul se tem de angajament, aceasta pereche are de obicei o relatie foarte dedicata pe termen lung.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.