Zodii care prefera sa dea vina pe partener pentru toate problemele din relatie

Cristina Tudor1
De Cristina Tudor
24 nov. 2019

Sa dai vina pe altcineva pentru propriile greseli e un gest extrem de urat si enervant.

Si totusi, se intampla zilnic. De multe ori, pur si simplu nu putem face fata consecintelor actiunilor noastre si, daca suntem destul de imaturi, ridicam din umeri nervosi si dam vina pe altcineva pentru greselile noastre.

Unii oameni nu pot fi responsabili pentru actiunile lor, chiar daca stiu ca ei sunt cei care au gresit. Asta se intampla in special in cazul reprezentantilor anumitor zodii, ale caror trasaturi de personalitate si comportamente au o predispozitie crescuta spre a fugi de responsabilitati.

Zodii care prefera sa dea vina pe partener pentru toate problemele din relatie:

Varsator

Daca, dintr-o data, relatia Varsatorului este pusa la incercare, este numai si numai din vina celuilalt. Crede ca e vina oricui altcuiva, numai a lui nu. Iar atunci cand partenerul il invinovateste, are deja planul facut sa il umileasca. Il acuza pentru tot ce a facut gresit in viata sa!

Gemeni

Gemenii sunt aceia care accepta doar laudele pentru victoriile lor, iar atunci cand apar conflictele, este intotdeauna vina partenerului. Ei nu isi asuma raspunderea pentru actiunile lor si numeste totul ca fiind fake news, in scop de auto-aparare.

Fecioara

In mintea ei, e perfecta si toate deciziile sale sunt la fel de perfecte ca si ea. Asadar, daca exista ceva in viata ei care nu functioneaza conform planului sau, trebuie sa fie vina altcuiva.

Ii este imposibil sa isi asume responsabilitatea pentru lucrurile care nu merg bine in relatia ei, asadar partenerul ei trebuie sa fi gresit undeva.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.