6 zodii care pretind ca nu le pasa, dar nu e deloc asa

1
De Cristina Tudor
19 dec. 2020

Chiar daca vor sa arate ca nu sunt afectate si nu le pasa de nimic, unele zodii se macina in interiorul lor mai mult decat ai crede.

Pe cat de rigide sunt la suprafata, pe atat de sensibile sunt in interior. Unele zodii nu vor arata niciodata ca sunt ranite sau ca le e mila, ci din contra, vor face tot posibilul sa ascunda acest lucru. Sa para dure e o modalitate de a fugi de problemele reale din jurul lor, dar asta nu inseamna ca nu vad crudul adevar si nu sufera.

Din fericire, astrologia poate fi un ghid bun pentru a descoperi oamenii care nu isi arata adevarata fata. Acest lucru nu e neaparat unul rau, pentru ca le ajuta sa dea piept mai usor cu realitatea dura in care traiesc. Aceste persoane isi ridica zidurile atunci cand lucrurile devin prea ciudate sau nebunesti, dar sunt ei atat de hotarati si se simt atat de confortabil precum arata?

Unora le place sa se prefaca ca sunt lipsiti de griji, cand, de fapt, sunt la fel de stresati si ingrijorati ca ceilalti.

Iata care sunt semnele zodiacale care pretind ca nu le pasa, dar, de fapt, o fac:

Berbec

Pentru ca e foarte mandru, Berbecul vrea sa fie perceput ca fiind cea mai rezistenta persoana din grupurile sale si din lume, daca s-ar putea. Desi are multe griji pe cap, el va incerca sa para calm si adunat intotdeauna. El nu are niciun motiv sa faca acest lucru decat acela de a te impresiona. E aproape imposibil pentru el sa nu ii pese, dar se preface ca nu…de dragul tau.

Taur

Taurul se indeparteaza de probleme ca si cum acestea nici nu ar exista. Adevarul din spatele acestui lucru este ca, daca incepe sa ii pese prea mult de ceva sau de cineva, se gandeste ca va sfarsi ranit sau dezamagit.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.