5 zodii care raman in relatii lipsite de pasiune

1
De Daniela Mitran
14 mart. 2020

Ne aflam intr-o goana permanenta dupa iubire. Ne dorim mai mult, simtim lipsa intimitatii si afectiunii si credem ca suntem capabile sa facem orice compromis.

Privim deseori in jurul nostru si uneori avem tendinta sa-i condamnam pe cei care raman in relatiile in care pasiunea se pierde. Sustinem ca este usor pentru oricine sa aleaga zona de confort, si stim ca teama de nou este un obstacol in calea fericirii. Ii privim ca printr-o fereastra si ne intrebam de ce au ales aceasta conditie, aceea de a ramane cu un partener care nu le aprinde acea „scanteie” nebuna.

Poate ca pare greu de crezut, insa si astrele au o influenta puternica asupra deciziilor pe care le luam pe plan sentimental. Vrem sau nu sa acceptam, unele zodii se complac in relatii plictisitoare sau pur si simplu simt nevoia sa lupte mai mult pentru ceea ce au, chiar daca nu pare idealul. Sau poate se concentreaza pe partea practica a convietuirii.

Ele sunt zodiile care raman in relatii lipsite de pasiune

Oricat de greu le este, persoanele nascute in aceste zodii gasesc calea de mijloc. Aceea in care lucrurile nu sunt excelente, insa nici atat de rele incat sa faca o schimbare dramatica.

Balanta

Persoanele nascute in aceasta zodie evita cu orice pret conflictele intr-o relatie. Sa puna punct unei relatii pe termen lung este impotriva naturii lor. Astfel, aleg sa vada partea buna a vietii sentimentale si fac tot posibilul sa nu agite spiritele. Prefera oricand sa pastreze totul asa cum este, decat sa ia decizii radicale. Cu alte cuvinte, aceste persoane prefera relatiile in care pasiunea se pierde din simplul motiv ca nu le place suferinta.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti au un suflet foarte bun. Sunt inimoase si nu doresc sa provoace suferinta. Deoarece se gandesc intotdeauna la persoana iubita, ele sunt capabile sa faca foarte multe compromisuri. Accepta sa ramana intr-o relatie in care pasiunea se pierde si fac acest sacrificiu din simplul motiv ca echilibrul este foarte important pentru ele.

Rac

Dragostea si familia sunt cele mai importante lucruri pentru aceste persoane. Ele nu vor lua niciodata decizii care le pot pune in pericol caminul sau copiii. Se gandesc intotdeuna la binele suprem si se straduiesc sa scoata la lumina toate lucrurile bune pe care partenerul le ofera. Reusesc intr-un mod impresionant sa gaseasca o cale de mijloc si sa readuca armonia in cuplu.

Fecioara

Deoarece Fecioarele sunt foarte analitice si atente la detalii, ele nu vor cauta motive sa puna punct unei relatii. Ele vor incerca intotdeauna sa gaseasca solutii la problemele pe care le au si in foarte putine cazuri ar putea lua in calcul o despartire. Vor merge la terapie de cuplu, vor discuta deschis despre tot ce le macina si vor face tot posibilul sa reaprinda pasiunea.

Capricorn

Persoanele nascute in zodia Capricorn sunt extrem de inteligente. Sunt constiente ca orice relatie evolueaza de-a lungul timpului si cu toate acestea nu se adapteaza usor la situatiile pe care le intampina. Au insa suficienta rabdare pentru a analiza lucrurile, astfel incat sa readuca pasiunea in viata lor de cuplu. Deoarece sunt familiste convinse, nu vor renunta cu usurinta la o relatie stabila.

Foto: Getty Images.