4 zodii care risca totul in dragoste si ajung sa regrete

1
De Cristina Tudor
25 apr. 2020

Aceste semne zodiacale sunt spontane in dragoste si au de suferit de pe urma deciziilor impulsive pe care le iau in viata lor sentimentala!

Cand te indragostesti, poti gandi total irational sau poti sa nu gandesti deloc. Dragostea te face sa vrei sa fii spontan si sa incerci lucruri pe care nu le-ai facut niciodata. In alta ordine de idei, dragostea e oarba!

Pentru unele zodii, sa aiba pe cineva care are ochi doar pentru ele e suficient pentru a incepe sa isi planifice imediat nunta. Sunt romantice incurabile. Sunt acele persoane care se indragostesc de barista de la cafeneaua lor preferata atunci cand le zambesc, asa ca, cu siguranta, are sens ca iubirea le determina sa faca lucruri nebunesti.

Nu toate zodiile sunt la fel. Unele sunt un pic prea precaute cand vine vorba de dragoste si pot trece ani buni alaturi de aceeasi persoana, pana cand se simt pregatite sa vorbeasca despre lucruri precum casatoria si viitorul lor.
Dar, alte zodii sunt dispuse sa riste totul pentru iubire si s-ar casatori imediat. Chiar daca pot regreta mai tarziu, ele aleg aceasta optiune decat sa ia lucrurile incet.

Daca iubesti cu adevarat pe cineva, are sens sa vrei sa faci marele pas pentru a consolida acea iubire, dar sa te grabesti spre mariaj e o decizie pe care o poti regreta toata viata daca nu esti atent la detalii si sari etape importante.

Care zodii risca totul in dragoste si ajung sa regrete?

Berbec

Berbecul are multa dragoste de oferit, iar unul dintre obiectivele lui in viata este sa gaseasca pe cineva pe care sa-l poata invada cu aceasta iubire.
Cand incepe sa se intalneasca cu cineva, el se implica total si ia lucrurile foarte in serios, toata lumea stie asta. Berbecul este, de asemenea, foarte impulsiv si ar fi semnul cu cea mai mare probabilitate de a se casatori in Vegas dupa doar cateva luni de intalniri.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.