4 zodii care se arunca intr-o relatie noua imediat dupa despartire

1
De Cristina Tudor
2 iun. 2021

Afla care sunt cele 4 zodii care se arunca intr-o relatie noua imediat dupa o despartire!

Uneori, cand unele semne zodiacale se despart de cineva, simt nevoia sa se arunce imediat intr-o relatie noua. Aceasta este ceea ce numim relatie de revenire.

Dar, dupa o despartire, este important sa astepti cat e necesar sa te vindeci si sa intelegi de ce nu a functionat relatia respectiva.

De ce unele zodii se arunca intr-o noua relatie imediat dupa o despartire?

Anumite semne zodiacale au nevoie de oameni in viata lor pentru a le reaminti de ce lucrurile nu au functionat cu altcineva.

Un motiv probabil pentru care multi cad in aceasta capcana este acela de a evita durerea si suferinta cu care se confrunta atunci cand incheie o relatie. Partea trista este ca atunci cand infrunta in cele din urma aceste sentimente, vor primi o palma peste fata si isi vor da seama de ce lucrurile nu au functionat asa cum si-au dorit.

Sa te gandesti la rolul pe care tu si partenerul/a l-ati jucat in relatie este o modalitate excelenta de a invata si de a evolua. Acest lucru te pregateste cu adevarat pentru o viitoare relatie.

Furia, gelozia si resentimentele pot fi toate motive pentru care oamenii simt nevoia de a se intalni imediat cu altcineva

Daca vrei sa fii cu adevarat liber/a, trebuie sa fii sincer/a cu privire la sentimentele tale pentru persoana respectiva si sa fii sincer/a cu tine insuti.

Se stie ca relatiile de recuperare impiedica procesul de vindecare si ii fac pe oameni sa cada in aceeasi situatie pana cand devine un cerc vicios.

Inscrie-te in grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.