3 zodii dramatice: Pot avea oricand o izbucnire nervoasa!

1
De Maria Constantin
7 apr. 2021

Fie ca recunoastem sau nu, toti avem momente in care ne dam in spectacol. Unele zodii sunt mai predispuse sa aiba o rabufnire.

Echilibrul nu este o calitate cu care se pot lauda multi. Unii reusesc sa-si pastreze calmul, orice ar fi, altii ies imediat la rampa si isi etaleaza personalitatea exuberanta. Daca studiem astrele, vom vedea ca exista unele zodii predispuse sa se dea in spectacol.

Leu

Zodie guvernata de Soare, Leul este expansiv, rade mult, iar viata sa e ca o scena. Si ii place sa pregateasca temeinic fiecare act pentru a se asigura ca ofera un spectacol pe cinste. Cand asteptarile sale marete nu sunt implinite sau cand parerile ii sunt combatute, Leul rabufneste si face o sceneta memorabila. Cauta mereu sa aiba ultimul cuvant si sa tranteasca usa cu satisfactie, asa ca este dependent de victorie. Lasa-l pe el sa aleaga filmul in seara asta, bine?

Rac

Aceasta zodie guvernata de Luna, simbolul astrologic al sigurantei, viselor si amintirilor, traieste emotiile mai intens decat Leul. Racul ramane prizonierul unor sentimente puternice – teama legata de o noua slujba sau resentimentul fata de o ruda si isi aduna durerea in timp. Obsedat de siguranta sa, ajunge sa creada ca toti vor sa profite de el. Iar cand paharul se umple, inevitabil rabufneste. Comportamentul sau exploziv ii sperie pe cei din jur. Nu toti intuiesc ce simte un Rac, asa ca tot ceea ce el traieste foarte intens poate trece neobservat pentru ceilalti.

Cele mai mari suferinte ale zodiilor dupa o despartire: Balanta isi pierde echilibrul

Berbec

Primul semn al zodiacului, aceasta zodie este guvernata de Marte, planeta vointei, agresiunii si a instinctului animalic. Berbecul nu se retine si nu se teme. Daca Racul ar avea nevoie de o abordare directa, Berbecul, dimpotriva, ar avea de castigat daca ar gandi inainte de a se arunca intr-o actiune directa. Este decis sa-si atinga rapid obiectivele si nu mai are timp sa puna la punct detaliile sau sa ia in seama parerile tuturor. Asa ca atunci cand e presat sau incoltit, Berbecul izbucneste si are o criza care ii lasa pe toti gura cascata.

Foto: Unsplash.com