7 zodii care se indoiesc de calitatile lor. Balanta e in top!

1
De Cristina Tudor
25 aug. 2020

Aceste zodii sunt atat de nesigure pe ele incat considera ca nu merita sa li se intample lucruri bune!

Toata lumea are indoieli din cand in cand, dar exista oameni care sunt chinuiti de acest sentiment in permanenta. Acestia considera ca orice succes pe care l-au avut nu se datoreaza abilitatilor lor, ci pentru ca au reusit sa-i pacaleasca cumva pe ceilalti.

Acest fenoment psihologic este cunoscut sub denumirea de sindrumul impostorului. Persoanele care sufera de acest sindrom se tem ca toate realizarile lor se bazeaza pe pur noroc si ca abilitatile lor nu au nicio legatura cu asta. Le este aproape imposibil sa se bucure de succesul lor, acest lucru afectandu-le modul in care evolueaza. Cu toate acestea, exista solutii pentru rezolvarea problemei. Aceste zodii trebuie sa exerseze grija de sine, sa-si arate compasiune si sa-si enumere realizarile pe hartie pentru a le constientiza cu adevarat.

7 zodii care nu au deloc incredere in ele:

Balanta

Balantei ii este greu sa se bucure de propriul succes si sa accepte laudele.

Ea este cea care respinde intotdeauna un compliment la un lucru bine facut, spunand ca e meritul altcuiva si ca ea a avut doar un mic aport. Balanta minimalizeaza totul pentru ca are probleme in a crede in ea, in talentele si abilitatile sale. Poate parea o superstitie, ca si cum daca e mandra de ceea ce a obtinut, norocul va disparea.

Capricorn

Capricornul munceste si gandeste prea mult. E genul de persoana care tinde sa continue si sa depuna timp si efort pentru ceva la care alti oameni ar fi renuntat demult. Exista momente cand Capricornul evita in mod intentionat sa arate ca are incredere in el pentru ca nu doreste ca ceilalti sa creada ca se lauda sau ca e prea plin de el.

Leu

Leul nu-si doreste sa fie in regula sau bun, ci vrea sa fie cel mai bun.

Daca face totul mai bine decat oricine altcineva, nimeni nu-i va observa lipsurile, cel putin asta crede el. Leul are un impuls extrem de puternic de a fi in frunte. Daca Leul este intr-un grup de alti oameni excelenti, el trebuie sa iasa cumva in evidenta. Oricat de sus ar ajunge, Leul va avea intotdeauna indoieli secrete ca nu e demn de acel loc sau pozitie. El considera ca personalitatea lui captivanta i-a adus succesul mai degraba decat orice fel de abilitate sau efort.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.