5 zodii care se izoleaza social si motivele pentru fac acest lucru

Teodora Tirca1
De Teodora Tirca
7 nov. 2019

Atat persoanele extrovertite, cat si cele introvertite se pot izola social, iar motivele sunt numeroase!

Exista momente cand pur si simplu nu vrei sa fii inconjurat de oameni, nu te simti in stare sa mergi la acea petrecere si vrei sa stai singur/a acasa? Nu e nimic in neregula daca acest lucru se intampla din cand in cand, dar daca vei continua asa o perioada lunga de timp, s-ar putea sa devii pustnic/a!

Izolarea sociala nu este intotdeauna un lucru rau si pot exista momente in care o faci fara sa iti dai seama macar. Pentru unii oameni, aceasta retragere din viata sociala este o modalitate de a se recuperea dupa o dezamagire amoroasa sau o pierdere. Au nevoie de timp doar cu ei insisi pentru a-si reveni si pentru a se imbunatati, fara sa fie nevoiti sa dea explicatii pentru starile lor.

Care sunt zodiile care se izoleaza social si de ce fac acest lucru?

Scorpion

Scorpionul traieste totul la intensitate maxima si, daca trece printr-o dezamagire amoroasa sau are de-a face cu orice alt gen de durere emotionala, va trebui sa se retraga un timp si sa fie singur. Cand Scorpionul sufera, nu este capabil sa vorbeasca sau sa interactioneze cu oamenii pe care nu ii cunoaste foarte bine. El va cauta motive diverse pentru a-si scuza izolarea, ca si cand ar trebui sa se justifice in fata cuiva. Daca aceasta retragere il ajuta sa isi revina, atunci asta trebuie sa faca!

Pesti

Pestii sunt foarte sensibili, iar atunci cand trec printr-o perioada grea si nu se simt bine, chiar si gandul de a interactiona cu alte persoane ii irita. Pestii prefera sa se retraga si sa faca ceva creativ, decat sa fie nevoiti sa se imbrace si sa iasa in societate. Odata ce se simt deconectati, ei vor da vina pe lume pentru dezamagirea lor.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.