5 zodii care se tem de iubire

1
De Cristina Tudor
25 iun. 2020

Este plina de romantism ideea de a-ti gasi dragostea vietii tale sau sufletul pereche!

Dar, intregul proces poate fi destul de inspaimantator, pentru ca dezamagirile amoroase sunt o amenintare formidabila. Nu este neobisnuit faptul ca oamenii fug de iubirea de teama de a nu fi raniti. Spre exemplu, unii evita sa se implice in relatii serioase sau raman in relatii lipsite de viata. Altii considera ca dragostea este irationala, trecatoare, o pierdere de energie sau este doar pentru adolescenti.

Sa iubesti o persoana, indiferent daca iti place sau nu, te face destul de vulnerabil, iar unele zodii au mai mult probleme la acest capitol decat altele.

Care sunt zodiile care se tem cel mai mult de dragoste?

1. Gemeni

Esti o zodie libertina, careia ii place sa isi traiasca viata din plin, fara sa isi doreasca sa se aseze intr-un loc anume pentru totdeauna. Iti place sa iti tii optiunile deschise si o relatie chiar te sperie pentru ca iti ameninta aceste principii de viata. Mai mult decat atat, te vei intreba constant daca aceea este persoana potrivita pentru tine. De asemenea, te ingrijoreaza faptul ca ti-ai putea pierde interesul fata de persoana de care crezi ca te-ai indragostit.

2. Rac

Ti-e frica de dragoste pentru ca nu vrei sa te simti neapreciat. Iti oferi inima pe tava atunci cand iubesti si ti-e teama sa nu obtii indiferenta in schimb. Ti-e frica de consecintele care ar putea veni odata cu o iubire care nu este reciproca.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.