6 zodii care se tem sa isi arate sentimentele. Pornesc cu stangul intr-o relatie

1
De Daniela Mitran
4 feb. 2020

Viata in doi nu este mereu usoara. In timp ce pentru unele persoane pare un paradis, altele se tem sa isi exprime sentimentele si sa isi arate adevarata fata. Cei mai multi oameni se tem de suferinta, iar din acest motiv pornesc cu stangul in viata personala.

Dupa cum stii, exista foarte multe teorii si opinii in ceea ce priveste viata de cuplu. Putem vorbi despre sfaturi universale, despre lucruri de bun simt sau despre situatii care nu pot fi evitate. Si cu toate acestea… si astrele au ceva de spus! Pentru ca exista 6 zodii care se tem sa isi arate sentimentele.

Probabil cea mai mare greseala pe care o  fac cele mai multe persoane este aceea ca joaca un rol. Si aceea ca se ascund in spatele unor masti, insa fac aceste lucruri din dorinta de a se simti in siguranta.

Nimeni nu isi doreste sa aiba parte de dezamagiri in viata personala. Insa ele pot fi cu atat mai mari in momentul in care suntem partasi la o poveste falsa.

Iata, asadar, ce zodii se tem sa isi arate sentimentele!

Intentiile lor nu sunt gresite, isi doresc sa isi protejeze inima. Insa pornesc cu stangul intr-o relatie, iar acest lucru le pericliteaza fericirea pe termen lung.

Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara pot fi prieteni de incredere. Te poti baza oricand pe sfaturile si pe ajutorul lor, insa lucrurile se schimba complet in momentul in care sunt implicate intr-o relatie serioasa. Pot crea impresia ca intentiile lor sunt la vedere, insa acest lucru este departe de realitate. Deoarece nu isi doresc sa aiba parte de dezamagiri, aceste persoane isi vor ascunde foarte bine sentimentele. Nu vor exprima deschis gandurile si mai mult ca sigur vor apela la cateva trucuri caracteristice pentru a instaura armonia in cuplu. Daca nu devin mai indulgente, vor avea de pierdut in viata sentimentala.

Rac

Daca esti intr-o relatie cu o persoana nascuta in zodia Rac, deja ai parte de o dezamagire. Deoarece sunt foarte sensibile si tematoare, persoanele nascute in zodia Rac pornesc pe picior gresit. Spun foarte multe lucruri neadevarate la inceputul relatiei, insa nu sunt rau intentionate, ci au ca scop protejarea propriilor sentimente. In final, relatia cu ele poate fi armonioasa, pentru ca iarta usor si au foarte multa rabdare.

Varsator

Persoanele nascute in zodia Varsator sunt foarte rezervate cand vine vorba de viata lor privata. Nu considera ca este necesar sa ofere diferite detalii si in niciun caz nu sunt dispuse sa dezvaluie prea mult despre ele la inceputul unei relatii. Cu greu au incredere in persoana de langa ele si respectul pe care il ofera altei persoane este oferit in functie de calitatea faptelor. Desi pot cuceri inima oricui, ele se lasa cu greu cucerite. Au nevoie de foarte mult timp pentru a capata incredere si pentru a-si arata adevarata fata.

Balanta

Pe lista cu zodii care se tem sa isi arate sentimentele se afla si persoanele nascute in zodia Balanta. Desi sunt recunoscute pentru abilitatile lor de socializare si comunicare, aceste persoane se deschid cu greu in fata altcuiva. Rareori isi arata adevarata natura si nu obisnuiesc sa vorbeasca prea mult despre viata lor privata. Stiu sa se integreze in orice mediu si gasesc usor orice lucru care poate fi in avantajul lor, insa nu se simt deloc confortabil in momentul in care spatiul lor privat este invadat. Pornesc cu stangul intr-o relatie pentru ca nu isi exprima sentimentele si emotiile. Nu isi dau voie sa spuna exact ce gandesc, iar de cele mai multe ori apeleaza la diferite trucuri pentru a castiga usor simpatia altei persoane.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti nu isi doresc sa dezvaluie prea multe lucruri despre ele. Desi isi doresc stabilitate si o relatie serioasa este un subiect important pentru ele, cu greu poate ajunge cineva la inima lor. Au un suflet bun, iubitor, sunt extrem de saritoare si doresc binele tututor. Cu toate acestea, ele pornesc cu stangul intr-o relatie serioasa din cauza ca nu vorbesc deschis despre tot ceea ce simt si gandesc. Ascund unele detalii despre viata lor, insa fac acest lucru de teama sa nu fie ranite. Unele persoane nascute in zodia Pesti duc si mai departe aceasta teama, pana in punctul in care se gandesc ca alta persoana le-ar putea rani fizic si emotional…

Gemeni

Romantismul si persoanele nascute in zodia Gemeni nu se potrivesc deloc. Deoarece sunt destul de circumspecte, ele nu obisnuiesc sa ofere detalii despre viata lor privata. Nu le place sa vorbeasca deschis despre sentimentele pe care le au si cu greu accepta ideea unei relatii de lunga durata. Isi calculeaza fiecare miscare si gandesc prea mult in perspectiva, iar din acest motiv uita sa se bucure de prezent si nu pot fi ele insele. Aceste persoane au foarte mult de oferit, insa uneori este prea tarziu… pentru ca relatia lor se poate destrama pana cand constientizeaza ce trebuie sa faca.

Foto: Getty Images.