6 zodii care se vor razbuna pe fostul partener

1
De Cristina Tudor
14 feb. 2020

Ar fi bine sa fii constienta de Karma atunci cand ai de-a face cu una dintre aceste zodii razbunatoare.

Relatiile se pot termina in moduri urate, iar unele semne zodiacale nu accepta un „Nu” ferm. Sau nu pot sa treaca peste faptul ca au fost mintite si tradate. Nu toti oamenii pot sa managerieze sentimentele puternice, suferinta, durerea pe care o relatie de iubire le pot provoca. Unele zodii se lasa dominate de starile negative si cred ca singurul lucru care le va aduce confort emotional este razbunarea.

Iata care sunt cele 6 semne zodiacale tentate sa se razbune pe fostul partener:

1. Scorpion

N-ai cum sa crezi ca un Scorpion i-ar permite cuiva sa scape nevatamat dupa ce l-a ranit. Doua dintre cele mai rele lucruri pe care i le poti face sunt tradarea si minciuna, iar el nu te ierta in veci. Va dori sa se razbuna daca descopera ca l-ai mintit sau l-ai inselat, insa nu imediat, pentru ca prefera sa-ti induca mai intai un fals sentiment de siguranta. Atunci cand te astepti mai putin, te va ataca. Iar planul lui va fi perfect pus in aplicare, pentru ca va fi atent la toate detaliile.

Cum se va schimba viata in bine anul acesta, conform zodiacului

2. Berbec

Berbecul este o zodie de Foc, ceea ce inseamna ca e impulsiv si pasional – cele doua ingrediente care compun un plan de razbunare elaborat. Asadar, daca va fi suficient de furios pe fostul partener, un Berbec se va razbuna fara sa stea pe ganduri. Partea buna e ca aceasta zodie nu-si va dori niciodata sa raneasca fizic, insa va prefera sa cauzeze daune la nivel psihologic. Cel mai probabil, Berbecul va incerca sa-ti atace reputatia si imaginea, pentru ca stie cat de importante sunt aceste doua lucruri.

3. Varsator

Atunci cand un Varsator trece printr-o despartire urata, razbunarea i se pare un raspuns firesc. Nu-i place sa-si exprime emotiile in fata altora, asa ca in niciun caz nu va incerca sa te faca de ras de fata cu alti oameni – considera ca asta i-ar afecta si lui imaginea. La inceput, un Varsator va parea impacat cu despartirea, insa iti va servi razbunarea „la rece” intr-un mod creativ si atunci cand te astepti mai putin. Pentru ca are o imaginatie bogata, nu ai cum sa stii la ce sa te astepti.

4. Taur

Taurul trebuie sa faca multe eforturi pentru a avea incredere in partener inainte sa-l primeasca in inima lui, de aceea e cu atat mai ranit si dezamagit atunci cand lucrurile se termina prost. Razbunarea lor preferata e sa faca tot posibilul sa-l castige inapoi pe fostul, sa-l faca sa se indragosteasca din nou pentru ca apoi sa-i dea papucii.

Scopul unui Taur e sa-l faca pe fostul sa sufere chiar mai mult decat a suferit el. Chiar daca va dura mult pana il castiga inapoi, rabdarea e punctul lui forte, deci e foarte posibil sa reuseasca.

Cuvantul care descrie cel mai bine cea mai mare frica a ta, in functie de zodie

5. Fecioara

Fecioara este foarte inteligenta si daca isi doreste cu adevarat sa se razbune pe fostul, o va face intr-un mod epic. Poate fi ceva foarte simplu, precum: „Sa traiesti bine e cea mai buna razbunare”. Asadar, s-ar putea ca o Fecioara sa se poarte ca si cum fostul i-a facut o favoare pentru ca s-a despartit de ea, s-ar putea sa iasa mai mult in oras, sa se imbrace elegant si sa afiseze o nonsalanta de invidiat. Nu va dori sa-i dea satisfactie aratand ca sufera, ba dimpotriva: va ucide prin indiferenta.

6. Capricorn

Capricornii tind sa implice mai multi oameni in planul lor de razbunare. E foarte posibil sa dezvolte o relatie cu prietenii fostului, astfel incat sa-i intoarca impotriva lui. De asemenea, va incerca sa sustraga de la prieteni detalii intime despre viata fostului, eventuale greseli pe care le-a facut. Are un stil subtil de razbunare, insa nu mai putin dureros.

Foto: Getty Images.