5 zodii care stiu cand sa puna punct unei relatii

1
De Cristina Tudor
24 iul. 2020

Aceste 5 zodii nu ezita sa iasa dintr-o relatie care nu mai are sens pentru ele!

Unele semne zodiacale sunt persoane speciale care isi dau seama intuitiv daca o relatie e pe sfarsite si cand este timpul sa se desparta.

In functie de semnul tau zodiacal, este posibil sa stii deja, instinctiv, ca relatia in care esti implicata in prezent nu mai functioneaza. De asemenea, poti fi pregatita si curajoasa pentru a fi tu cea care pune punct relatiei.

Sa te desparti de cineva este un lucru dificil, dar anumite semne zodiacale o pot face cu o mai mare usurinta decat altele, deoarece acestea chiar constientizeaza ca a sosit momentul ca relatia sa se incheie.

Sa inchei o relatie in care nu te mai regasesti este cel mai bun lucru pe care il poti face pe termen lung. Este important sa mergi mereu inainte in viata. Nu poti sta intr-un loc doar pentru ca te-ai obisnuit si iti este mai confortabil. Acest lucru nu aduce decat suferinta in cele din urma.

5 zodii care stiu cand sa puna punct unei relatii

Berbec

Fiind temperamental si foarte increzator in el insusi, Berbecul e prea hotarat si entuziast de viata si obiectivele lui pentru a lasa pe cineva sa-i stea in cale. Spre exemplu, exista momente in care relatia in sine pare a fi un obstacol si stie foarte clar ca acest lucru nu este benefic pentru viitorul lui. Berbecul trebuie sa fie primul in tot ce face. Asadar, de obicei, el e cel care paraseste pe cineva sau iese dintr-o relatie care, pur si simplu, nu functioneaza. Decat sa piarda timpul, isi ia catrafusele si pleaca!

Leu

Pentru ca ii place un pic drama, Leul va fi, cel mai probabil, primul care va spune: „S-a terminat!” Leul nu va tolera niciodata sa nu fie tratat corect. Daca nu e tratat asa cum crede ca merita, Leul dispare. Nu e nevoie de vreun studiu de caz pentru a-si da seama cand o relatie este nesanatoasa. Cu toate acestea, ar putea sa isi puna la indoiala instinctele atunci cand incepe sa se gandeasca la despartire, dar din respect pentru sine, isi va asculta instinctul si va face ceea ce trebuie facut.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pixabay.com.