6 zodii care tanjesc dupa afectiune. Dragostea inseamna totul pentru ele!

1
De Daniela Mitran
17 iun. 2020

Nevoia de afectiune este ceva firesc. Ne dorim sa facem parte dintr-un intreg, sa iubim si sa fim iubite. Ne dorim sa fim imbratisate, ocrotite. Vom avea parte de toate acestea?

Dragoste, dulce dragoste… alergam cu totii catre ea, dar putini reusim sa o atingem. Se spune insa ca destinul ne este scris si in astre… motiv pentru care putem vorbi despre anumite zodii care tanjesc dupa dragoste mai mult decat altele. Ele sunt adevarate luptatoare cand vine vorba de pofta inimii si nimic nu le va opri sa atinga fericirea.

Indiferent ce fac, ele ajung mereu sa viseze la povesti de iubire cum nu s-au mai vazut. Si de multe ori totul este posibil pentru ele.

Au o credinta puternica si o forta interioara demna de admirat.

Iata, asadar, care sunt zodiile insetate de iubire!

Balanta

Persoanele nascute in zodia Balanta au o sexualitate aparte si o eleganta demna de admirat. Ele tanjesc dupa afectiune si atentie, insa in mod special tanjesc dupa admiratie. Isi doresc sa fie complimentate, adorate si iubite. Au nevoie de o persoana care sa le iubeasca trup si suflet. Intotdeauna accentul este pus pe frumos in cazul lor, motiv pentru care vor cauta mereu sa fie validate.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur traiesc pentru a iubi si pentru a fi iubite. Dragostea inseamna totul pentru ele. Sunt extrem de pasionale si au o sexualitate puternica, insa in acelasi timp isi doresc o relatie autentica. Cuvintele nu inseamna nimic pentru ele, daca faptele nu vin in sustinerea lor. Isi doresc afectiune, iubire, imbratisari pasionale si isi doresc sa se simta deosebite. Dragostea nu este o joaca pentru ele. Daca ar putea, ar striga cat pot de tare ce frumoasa este iubirea.

Pesti

Dragostea inseamna totul pentru persoanele nascute in zodia Pesti, iar aceasta dorinta puternica le poate faulta uneori. Deoarece isi doresc din toata inima sa aiba parte de iubire, pot alege parteneri nepotriviti. Au tendinta sa devina dependente de persoana iubita, ceea ce inseamna ca nu vor supravietui mult timp pe cont propriu. Cu alte cuvinte, persoanele nascute in zodia Pesti tanjesc dupa afectiune mai mult decat oricine.

Leu

Pe lista cu zodii care tanjesc dupa afectiune se afla si Leul. Persoanele nascute in aceasta zodie au un caracter puternic si aproape nimic nu le doboara. Reusesc sa isi ascunda sentimentele si dorintele cele mai puternice, insa intreaga lor viata este despre cautarea iubirii. Isi doresc afectiune, dragoste, atentie si tot ceea ce este mai frumos si mai bun in lume. Viata in doi este importanta pentru aceste persoane.

Capricorn

Persoanele nascute in aceasta zodie au un caracter demn de invidiat. Se mentin pe pozitii, obtin mereu tot ce isi doresc in viata si nimic nu le poate descuraja. Chiar daca lupta pentru idealurile lor si fac tot posibilul sa aiba o viata perfecta, ele tanjesc dupa afectiune. Dragostea este foarte importanta pentru ele si au nevoie de sustinere si incurajare.

Rac

Iubesc sa fie iubite, asa ar putea fi descrise persoanele nascute in zodia Rac. Desi ar putea fi definitia iubirii, lucrurile nu sunt atat de frumoase precum par in cazul lor. Isi doresc ca totul sa fie asa cum si-au imaginat, motiv pentru care viata alaturi de ele poate fi uneori dificila. Tanjesc dupa iubire, insa in acelasi timp au foarte multe asteptari si fac greseli care le pot afecta viata sentimentala.

Foto: Pixabay.com