Cele 4 zodii care trebuie sa faca schimbari importante in ultimele luni din 2021

1
De Cristina Tudor
13 nov. 2021

Universul vrea ca aceste zodii sa faca schimbari pe final de an 2021. Te numeri printre ele?

Horoscop Berbec
Trebuie sa incetezi sa mai confunzi toxicitatea cu pasiunea

Trebuie sa incetezi sa mai presupui ca o relatie este interesanta atunci cand este plina de argumente, de incertitudine, de intrebari la care nu ai raspuns, de certuri complicate. Nu ai nevoie de o persoana care sa iti dea fluturi in stomac. Nu ai nevoie de o persoana care sa se joace cu sentimentele tale. Ai nevoie de cineva care sa iti ofere consistenta. Cineva pe care te poti baza. Cineva care nu isi va anula planurile pe ultima suta de metri si te va lasa sa te intrebi daca ai facut ceva gresit. Cineva care nu te va face sa astepti dupa un raspuns.

Pe final de an 2021 trebuie sa incetezi sa te mai multumesti cu oamenii care iti trimit semnale mixte si te fac sa joci jocuri care nu iti plac. Trebuie sa iti ridici standardele. Trebuie sa incetezi sa accepti durerea ca parte obisnuita a relatiei tale.

Horoscop Balanta
Trebuie sa incepi sa te pui pe primul loc

Trebuie sa incepi sa fii egoista, sa te pui pe primul loc. Trebuie sa incetezi sa iti pese mai mult de fericirea celorlalti si sa incepi sa te concentrezi pe propria ta fericire. Sa stai cu cineva doar pentru a il scuti de durerea unei despartiri nu te face o persoana buna. Lucrul corect pe care trebuie sa il faci chiar acum este sa rupi totul acum inainte ca cealalta persoana sa se ataseze si mai mult de tine. Ofera-i libertatea de care are nevoie. Ofera-i posibilitatea de a isi gasi pe cineva potrivit.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com