3 zodii care vor avea noroc in dragoste dupa intrarea lui Venus in Berbec

1
De Maria Constantin
14 apr. 2021

Pe 12 aprilie, Venus a intrat in Berbec, aducand speranta tuturor zodiilor. Cateva dintre acestea vor fi influentate puternic de energia noului ciclu al acestei planete.

Planeta care guverneaza iubirea, frumusetea si placerile fizice se afla in spatele tuturor relatiilor noastre, inclusiv a celei pe care o avem cu noi insine. Venus ne poate determina sa mai privim inca o data situatia cu partenerul actual. Astfel, vom ajunge sa intelegem ca e posibil sa ne potrivim mai mult cu altcineva sau sa recunoastem ca trebuie sa analizam mai bine cum ne simtim inainte de a lua decizii importante in viata sentimentala.

Trei zodii vor avea o viata sentimentala mai buna in aceasta perioada, dupa intrarea lui Venus in Berbec.

Berbec

In aceasta perioada trebuie sa stii ce intentii ai, pe masura ce inaintezi spre un nou inceput. Uneori poti fi iritata si impulsiva, iar aceasta energie negativa poate lucra impotriva ta.

In urmatoarele zile va fi important sa-ti rezervi timp pentru a fi doar tu cu tine, sa te refugiezi in liniste si sa reflectezi la ceea ce iti doresti cu adevarat sa inceapa odata cu renasterea lui Venus. Ce ti-ai dori sa se schimbe in relatia ta? Ce iti lipseste? Ce crezi ca stagneaza?

Trebuie sa ramai tu insati in aceasta perioada, sa-ti pastrezi autenticitatea si viziunea. Nu uita ca si cele mai intunecate parti ale personalitatii fiecaruia dintre noi merita sa cunoasca iubirea.

Taur

Venus va trece din Berbec in Taur pe 19 aprilie, ceea ce inseamna ca va produce mari schimbari si in aceasta zodie. Planeta aduce un nou inceput in dragoste pentru toti, dar in cazul Taurului vizeaza mai ales casa si persoana cu care traiesti in ea.

In urmatoarele saptamani, va trebui sa stabilesti ce inseamna casa pentru tine. Multi vor intelege ca nu si-au descoperit cu adevarat caminul pana acum, altii vor ajunge la concluzia ca trebuie sa vanda tot pentru a-si urma visul. Asta inseamna ca relatia sau mariajul lor ii stoarce de energie si ii ucide incet sau ca exista un loc in care te poti simti ca acasa, ca intr-o familie, doar ca acesta nu este acolo unde te afli acum.

Va trebui, asadar, sa treci la actiune, iar Venus te invata ca nu exista niciun motiv sa nu-ti asculti inima.

Balanta

Balanta este una dintre celelalte zodii care gazduiesc planeta iubirii si de fiecare data cand aceasta se afla intr-un tranzit important, vei simti si tu efectele acestei miscari.

3 lucruri de care fiecare zodie are nevoie cand nu se simte in siguranta

Luna trecuta ne-am aflat sub influenta energetica a Berbecului si a Balantei, ceea ce a adus actiune, corectitudine si echilibru. Dar acest echilibru este rareori unul just, fiind apreciat in functie de interpretarea noastra asupra a ceea ce credem ca e necesar pentru a ne simti bine. Exista, totusi, si momente in care iti este greu sa iei decizii si sa faci niste alegeri pentru ca tu crezi ca lucrurile trebuie sa fie corecte.

In urmatoarele saptamani, ai grija ce decizii iei. Vezi daca amanarea luarii unei decizii te-ar avantaja pentru ca iti doresti ca raspunsul sa fie diferit. Cauta sa te impaci cu ideea si intra in actiune, oricat de incomod ar fi, pentru ca nimeni nu stie mai bine situatia decat tine.

Foto: Unsplash.com.