3 zodii care au noroc in dragoste incepand cu 27 iunie 2021: Momente senzationale pentru Scorpion!

1
De Maria Constantin
1 iul. 2021

Conjunctia dintre Venus si Leu dureaza din 27 iunie pana pe 21 iulie si poate aduce un plus remarcabil pe plan sentimental pentru unele zodii.

Leul, semn care reprezinta caldura, generozitatea, iubirea, expresivitatea si extravaganta, va fi foarte apropiat de Venus, planeta iubirii, a pasiunii si a fanteziei. Dintr-o asemenea combinatie nu pot iesi decat lucruri bune. Dar pentru aceste trei zodii va fi un interval foarte propice pe plan sentimental!

Taur

Fire foarte romantica, ai trecut prin multe incercari pe plan amoros si nu esti dispusa sa mai traiesti o dezamagire. Singura concesie pe care ai face-o pentru a-ti pune iarasi inima pe tava ar fi sa intalnesti pe cineva de incredere. Din 27 iunie astrele iti scot in cale pe cineva cunoscut, dar la care nu te-ai gandit vreodata ca ti-ar putea fi partener. Este exact omul de care aveai nevoie!

Fecioara

Consideri ca ti-ai gasit marea iubire si te simti multumita. N-ai nevoie de altcineva si nu vrei sa strici ceva care, de bine, de rau, functioneaza. Totusi, trebuie sa recunosti ca esti prinsa intr-o relatie plictisitoare care nu te mai incita. Iti iubesti partenerul, iar Venus si Leu conspira pentru a te determina sa-ti doresti mai mult. Iubitul tau abia astepta acest moment, asa ca tot ce trebuie sa faci e sa-l stimulezi pentru a-ti oferi mai multa dragoste.

3 zodii care vor avea un final de iunie minunat: Fecioara primeste mai mult decat spera!

Scorpion

Pentru tine, relatia perfecta este una in care primesti tot ce-ti doresti, altfel nu esti multumita. Fie ca ai un iubit sau nu, din 27 iunie te vei bucura de iubirea pe care o asteptai, oferita de cineva care e indragostit de tine. Aceasta persoana isi doreste sa fie cu tine toata viata, asa ca totul depinde de tine. Asteapta-te la multe complimente in aceasta perioada si la momente senzationale in dormitor!

Foto: Unsplash.com.