3 zodii care vor avea noroc in toate in luna iulie

1
De Teodora Tirca
2 iul. 2022

Aceste zodii vor fi binecuvantate in luna iulie.

Suntem in plina vara, ceea ce inseamna ca am trecut de jumatatea anului. Dar nu pe asta trebuie sa te concentrezi acum, ci sa te bucuri de planurile de vacanta si de toate momentele frumoase ce vor urma. Pe masura ce ne apropiem de sezonul vibrant si energic al Leului, Soarele va ocupa centrul cosmosului, indemnandu-te sa te conectezi la energia ta rebela. Vei fi mai increzatoare si mai dispusa sa incerci lucruri noi.  Desigur, exista cateva semne zodiacale care vor beneficia si mai mult de pe urma acestei energii – mai exact, vor avea noroc in tot ce intreprind in aceasta perioada, fie ca vorbim despre iubire, cariera sau bani.

Berbec: Este timpul sa-i indeplinesti inimii dorintele

Sezonul tau s-a incheiat, dar distractia abia incepe. Pe masura ce Soarele trece in a cincea ta casa a expresiei creative pe 22 iulie, proiectele de care esti pasionata vor lua avant, iar tu iti vei descoperi o noua latura creativa. Te poti astepta la mai multa atentie din partea celor din jur – oamenii vr fi atrasi de tine si iti vor cauta compania, deci te vei bucura din plin de lumina reflectoarelor. Esti liderul zodiacului, asa ca acest aspect te va multumi. Ca spirit independent, vei fi mult mai interesata sa-ti urmezi dorintele inimii acum, asa ca asigura-te ca inima conduce luna aceasta.

9 trucuri de moda care te fac sa arati cu 5 ani mai tanara

Leu: Tu esti vedeta spectacolului

La multi ani, draga Leu! E momentul tau sa stralucesti (da, chiar mai mult decat de obicei). Pe masura ce Soarele intra in prima ta casa a sinelui pe 22 iulie, vei simti o crestere a energiei, increderii si constientizarii de sine. Dupa sezonul Racului, esti gata sa intri in lumina reflectoarelor si sa imbratisezi recunoasterea pe care o meriti. Vara aceasta este despre prioritatile tale, asa ca asigura-te ca ai grija de tine cat mai mult posibil. Este important sa iei in considerare modurile in care iti poti onora inima, chiar daca asta inseamna sa mergi impotriva a ceea ce vor altii de la tine. Disconfortul altora nu trebuie sa-ti diminueze lumina, asa ca ar fi bine sa te detasezi de ce cred sau spun cei din jur.

Sagetator: Te deschizi in fata oportunitatilor

Pe masura ce Soarele se va muta in a 9-a casa a intelepciunii, cunoasterii si calatoriei pe 22 iulie, dorinta de a-ti largi orizonturile va deveni mai puternica in iulie. Tie iti plac aventurile si iti doresti sa explorezi diferite perspective asupra vietii, iar vara aceasta va fi pentru tine o perioada de eliberare si emotie. Ca zodie de foc, esti foarte pasionata de lucrurile in care crezi, iar acum e momentul perfect pentru a investi in ele. Fie ca iti iei o vacanta prelungita sau te inscrii la niste cursuri de vara, astrele te sustin pana la capat in luna iulie.

Foto: Pexels.com