Zodii care vor deveni parinti in 2020

1
De Cristina Tudor
7 mai 2020

Daca iti doresti un copil si vrei sa stii daca acest lucru se va intampla in 2020, astrologia iti poate sari in ajutor!

Pentru 4 zodii, anul 2020 va fi un an in care vor avea loc schimbari mari si vor invata o multime de lucruri noi. Aceste semne zodiacale au cele mai mari sanse de a imbratisa sarcina si maternitatea, asa ca le vom numi norocoasele anului!

Zodii care vor deveni parinti in 2020

Fecioara

Fecioara este o persoana logica si practica. Ea abordeaza sistematic orice lucru din viata ei. Este o perfectionista si obtine intotdeauna ceea ce isi doreste prin munca asidua si un plan consecvent.

Daca incerci de ceva vreme sa ramani insarcinata, anul acesta poate fi anul tau. Ai toate sansele sa vezi cele doua linii roz. Daca esti deja mama, familia ta se va mari si va fi mult mai zgomotoasa odata cu venirea celui mic.

Scorpion

Femeia Scorpion e fascinanta si plina de entuziasm. Fiind extrem de curajoasa, dupa ce isi propune ceva, va face tot ce trebuie pentru a obtine acel lucru indiferent de obstacolele care ii ies in cale.

Sarcina poate veni ca o surpriza pentru tine si te-ar putea lua prin surprindere.

S-ar putea sa dureze ceva pana te obisnuiesti cu gandul ca vei deveni mama. Chiar daca vei fi confuza la inceput, vei iesi din aceasta stare si vei iubi fiecare secunda din sarcina.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.