3 zodii care vor avea de infruntat provocari in sezonul Scorpionului

1
De Cristina Tudor
16 oct. 2018

Suntem in perioada Balantei, iar in curand va urma cea a zodiei Scorpion, care nu-i favorizeaza neaparat pe unii dintre noi. Insa cu cald si atitudine pozitiva, vei trece hopul.

Conform celor de la Elite Daily, exista 3 zodii care nu se vor simti cel mai bine in perioada urmatoare, insa nu este tocmai sfarsitul lumii. Vezi daca si a ta se afla printre ele.

Berbec: esti pregatita de o schimbare

Nu esti entuziasmata de sezonul Scorpionilor? Stiai ca sunteti ca niste verisori? Marte este planeta ta guvernatoare, la fel si a Scorpionului, deci aveti in comun mai multe lucruri decat ai crede. Insa nu analiza lucrurile prea tare si nu pune prea multa presiune asupra ta. Totul este ciclic, iar aceasta este perioada potrivita pentru o schimbare majora.

Se anunta o aventura in viitorul apropiat. Acest lucru va fi favorizat de Jupiter, care este pe punctul de a intra in Sagetator si in casa a noua – a calatoriilor. Este in regula sa stai pe langa casa in perioada asta, mai ales ca se se anunta o calatorie in viitorul apropiat.

Leu: acasa este unde ti-e inima

Nu iti face griji. Esti sufletul petrecerii in acest sezon, ca in toate, de altfel. Cu toate astea, nu vei avea prea mult chef sa petreci, iar asta nu trebuie sa te ingrijoreze. Aceasta este o perioada potrivita sa hibernezi, sa te simti confortabil in propria ta casa, inconjurata de cei dragi. Acest sezon nu va fi unul ingrozitor, insa va scoate unele lucruri la suprafata – dar nu te ingrijora, daca esti inconjurata de cei dragi, totul va fi bine. In plus, aceasta este o perioada buna ca sa iti acorzi atentie si sa ai grija de tine.

Sagetator: ai nevoie de o pauza

Nu ai niciun motiv sa te alarmezi, insa acest sezon este bun pentru a te relaxa si a te pregati pentru urmatorul. Simti ca ai nevoie de o binemeritata pauza, iar asta e tot ce trebuie sa faci: ai grija de tine, rasfata-te si nu te agita foarte tare. Daca nu esti genul care sa petreaca timpul fara cineva alaturi, poate acest sezon este momentul sa inveti sa te bucuri de propria companie.

Foto: Shutterstock.com