3 zodii care vor mai mult bani decat dragoste. Te numeri printre ele?

1
De Cristina Tudor
13 mart. 2022

Daca te numeri printre zodiile care vor mai mult bani decat dragoste, luna martie s-ar putea sa-ti aduca ceea ce iti doresti!

Iti amintesti vremurile in care oamenii ii judecau pe altii daca se casatoreau pentru bani? De-a lungul timpului, am minimalizat cu adevarat importanta banilor, de parca am incerca sa ne congingem ca sunt radacina tuturor relelor. Ne suparam ca altii ii au si rareori admitem ca suntem gelosi pe cei bogati.

Daca vedem banii ca inamici, cum ne putem astepta la bogatie?

Din fericire, nu toti suntem blocati pe aceasta pista: banii sunt ochiul dracului, iar acest lucru deschide o usa pentru ca banii sa poata intra efectiv in viata noastra.

Banii nu sunt un mic secret murdar, de fapt, sunt ceea ce multi oameni vor mai mult decat dragoste in anumite momente din viata lor.

3 zodii care vor mai mult bani decat dragoste. Te numeri printre ele?

Berbec

Conjunctiile astrale din aceasta luna te ajuta sa ajungi direct la obiect: vrei bani si vrei multi.

S-au dus vremurile in care asteptai ca printul salvator sa apara si sa te scape de toate necazurile financiare. Simti ca esti prea batrana ca sa crezi in dragoste. Sigur, e grozav sa iubesti si sa fii iubita, dar dragostea trece prin stomac si, cu siguranta, nu iti ofera stabilitatea pe care ti-o doresti.

Daca ai putea obtine niste bani cash, sigur ai simti ca ai ajuns in rai, iar acel rai ar fi mult mai bun decat cel care vine odata cu dragostea.

Nu cauti sa intri intr-o relatie cu cineva care nu se poate intretine si eviti total oamenii care au nevoie sa platesti pentru ei. Ai depasit faza in care le permiti altora sa profite de tine sau dragostea din interes.

Tu vrei banii tai, deoarece banii iti ofera libertatea de a te indragosti.
Inscrie-te in grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com