5 zodii care vor sa domine in relatie. Stiu sa se impuna!

1
De Daniela Mitran
14 ian. 2020

Se spune ca cei puternici conduc. Detin controlul asupra propriilor vieti si, de multe ori, detin controlul si asupra vietilor altor persoane. Sau incearca acest lucru, totul intr-o maniera sufocanta sau obositoare.

Ai putea spune ca acest lucru este in ADN-ul lor, insa ce parere ai de faptul ca acest tip de comportament este scris in astre? Exista zodii care vor sa domine si zodii care sunt dominate… Este cat se poate de adevarat.

Bine, poate ca nu iti doresti sa crezi in aceasta teorie, insa in mod sigur ai identificat un tipar. Iar de multe ori trasaturile care tin de semnul zodiacal corespund.

Zodii care vor sa domine in relatie

Zilnic ne confruntam cu persoane care sunt dependente de control. Le identificam usor, deoarece nu agreeaza sa fie contrazise. Nu accepta alte opinii si nu sunt dornice sa isi schimbe modul de a gandi.

Cel mai mare defect al lor este acela ca ii critica constant pe ceilalti. Observa usor „greselile” pe care le fac alte persoane si au mereu sfaturile cele mai bune. Manipularea este la rang de arta in cazul lor si nu foarte putine sunt momentele in care nu stiu sa le acorde mai mult spatiu persoanelor cu care interactioneaza.

Crezi sau nu in horoscop, iata care sunt acele zodii care vor sa domine in relatie:

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur sunt maestre in arta dominarii. Stiu ce butoane sa apese si intotdeauna obtin ce isi doresc. Au o capacitate extraordinara de a lupta pentru obiectivele setate si au un focus iesit din comun. Atunci cand cred cu tarie in ceva, nimic nu le poate opri. Partea cea mai neplacuta este aceea ca au un mod aparte de a se contrazice. Ele domina in relatie din simplul motiv ca nu cedeaza si nu putine sunt momentele in care devin destul de obositoare. Desigur, intentiile lor sunt intotdeauna cele mai bune, insa ele nu observa ca au un comportament mai putin ortodox uneori…

Leu

Persoanele nascute in zodia Leu au o convingere iesita din comun. Au foarte multa incredere in fortele proprii si nimic nu le poate opri sa demonstreze acest lucru. Pot domina cu usurinta, in special in viata privata. Cand isi seteaza ceva, devin destul de insistente. Si nici momentele in care devin obositoare nu sunt putine… Deoarece au capacitatea sa vada imaginea de ansamblu, ele stiu mereu cum si cand sa actioneze. Ca si in cazul Taurilor, intentiile lor sunt cele mai bune. Problema este aceea ca aceste persoane uita ca si ceilalti oameni au un cuvant de spus.

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion sunt extrem de geloase. Desi au o sexualitate puternica si adora momentele petrecute in doi, ele sunt constiente de faptul ca persoana iubita poate oricand sa calce stramb. Asadar, Scorpionii isi doresc atentie completa. Vor sa stie totul, sa aiba acces oricand la telefonul persoanei iubite, sa fie informate cu privire la orice activitate sau pur si simplu sa fie mereu martore unor confesiuni. Spionajul este floare la ureche pentru ele si nu se tem sa cerceteze mai bine ce face persoana iubita. Deoarece sunt foarte sensibile, aceste persoane se folosesc de puterea de a domina pentru a avea mai multa siguranta.

Capricorn

Persoanele nascute in zodia Capricorn sunt familiste convinse. Au o inima buna si isi doresc sa isi traisca viata de cuplu in perfecta armonie. Insa comportamentul lor se schimba complet in momentul in care cred ca nu mai sunt apreciate. Reactia lor? Evita sa vorbeasca deschis cu persoana iubita si prefera sa aiba mereu ceva de comentat. Pot fi extrem de critice, iar cuvintele lor pot rani usor pe altcineva, insa aceste persoane nu vor constientiza cat de toxic este comportamentul lor.

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac pot fi asociate uneori cu parintii care, din prea multa dragoste, au tendinta sa sufoce. Aceste persoane folosesc uneori sentimentul de vinovatie in favoarea lor. Deoarece isi doresc sa obtina mereu ce si-au propus, metodele lor nu vor fi mereu cele mai sanatoase. Nici pentru ele, nici pentru persoana iubita. Intentiile lor nu sunt deloc rele. Comportamentul pe care il au ia nastere din prea multa dragoste si din dorinta puternica de a oferi si primi afectiune. Daca simt ca persoana iubita nu este implicata suficient in relatie, ele vor continua sa aiba acelasi comportament.

Foto: Getty Images.