3 zodii care vor suferi o dezamagire in dragoste in timpul opozitiei dintre Marte si Neptun

1
De Cristina Tudor
4 sept. 2021

Intre 2-16 septembrie, Marte si Neptun se vor afla in opozitie, iar acest aspect va crea dezastre amoroase pentru trei zodii.

Aceste 3 semne zodiacale vor incepe sa creada ca destinul le e potrivnic, insa fiecare aspect mai putin pozitiv ne invata lectii pretioase. Opozitia dintre Marte si Neptun poate fi semnalul tau de alarma ca te afli langa persoana nepotrivita sau ca trebuie sa muncesti ceva mai mult la relatiile tale de iubire.

Berbec

Opozitia dintre Marte si Neptun aprinde o flacara periculoasa in tine. E posibil sa devii ceva mai dramatic si sa cauti cearta cu partenerul tau, desi stii ca intentiile sale sunt bune si ca nu ar face nimic sa te raneasca. In cele din urma, e posibil ca tu sa fii cel care sufera cel mai mult, mai ales daca partenerul de viata alege sa se indeparteze.

Incearca sa-ti infranezi tendinta de a crea scenarii dramatice si sa te implici in mai multe activitati distractive cu jumatatea ta, astfel incat sa-ti satisfaci setea de aventura si actiune. Poti iesi din rutina si fara certuri inutile.

Scorpion

Refuzi sa-ti vezi partea de vina; ai impresia ca actiunile tale sunt corecte si directe si, desi spui lucruri care il ranesc pe celalalt, ai tendinta sa joci rolul de victima. Vei fi dezamagit, dar nu de actiunile partenerului, ci de faptul ca el nu reactioneaza asa cum ti-ai dori. Incearca sa-ti vezi partea de vina si sa privesti lucrurile din perspectiva celuilalt.

Pesti

Te simti dezamagit de unele trasaturi ale partenerului tau. Desi in trecut le gaseai acceptabile, acum pur si simplu ti se par niste defecte in toata regula. Vei fi tentat sa ai un comportament superior si sa lovesti acolo unde doare mai tare. Totusi, acest aspect aparent nefavorabil te va ajuta sa te lamuresti cu privire la ce vrei si ce nu vrei de la un partener de viata. Poate ca pana acum ai acceptat lucruri pe care nu esti, de fapt, dispus sa le tolerezi.

Foto: Pexels.com