4 zodii carora le pasa prea mult de parerea celorlalti

1
De Cristina Tudor
23 apr. 2021

Exista unele zodii carora le pasa prea mult de parerea celorlalti si altele care nu dau doi bani pe ce spun altii. Tu din ce tabara faci parte?

Este un sentiment pe care il stii prea bine si adesea te intrebi: „Ma urasc? Le-am gresit cu ceva? Cu siguranta ma urasc, au toate motivele din lume sa o faca. Ar trebui sa ma inchid in casa pentru ca distrug constant totul.” Iti este cunoscut acest monolog?

Uneori, cu totii trecem prin asta si ne pasa putin prea mult de ceea ce cred altii. Orice, de la imbracaminte pana la pozitii profesionale, stii ca oamenii judeca ceea ce faci si asta te sperie serios. Dar nu ar trebui!

Tu stii cel mai bine ce e mai potrivit pentru tine. Daca iti plac cu adevarat acele botine cu toc inalt despre care sora ta insista ca sunt oribile, poarta-le oricum. Daca crezi cu adevarat ca deciziile pe care le iei la locul de munca sunt bune, continua cu ele. Puterea e asupra ta!

Poate fi greu sa tolerezi oponiile aspre ale celorlalti si, desi critica costructiva este importanta in orice situatie, stii cand iei prea in serios parerile alora.

Unora dintre noi ne pasa mai mult decat trebuie, din motive care variaza de la educatie pana la astrologie. Tot ce trebuie sa stii este ca, de cele mai multe ori, grija pentru ceea ce crezi tu este mult mai importanta decat grija pentru ceea ce cred altii.

4 zodii carora le pasa prea mult de parerea celorlalti:

Gemeni

Esti foarte bland si afectuos si iti place sa fii sociabil, dar odata cu asta vine si mai multa emotivitate si comparatie fata de ceilalti.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.