5 zodii cu doua fete. Sunt maestre in manipulare!

1
De Cristina Tudor
11 oct. 2022

Persoanele cu doua fete par extrem de dragute la prima vedere, dar pe la spate barfesc oamenii si nu au nicio problema sa minta.

Oamenii care au doua fete si sunt falsi obisnuiesc sa faca unele lucruri care ii diferentiaza de oamenii sinceri si autentici:

– Ei invita pe cineva la cafea, fara sa aiba nici cea mai mica intentie de a merge acolo
– Vor petrece timp cu cineva doar cand lucrurile sunt bune si frumoase
– Ei fac complimente tot timpul, dar nu cred cu adevarat in ce spun
– Acesti sustin ca nu sunt suparati, dar expresia de pe fetele lor arata cu totul altceva
– Nu au nicio problema in a face rau cuiva atat timp cat isi salveaza ei pielea
– Cand sunt singuri cu o alta persoana, le place sa se laude cu realizarile si cu lucrurile pe care le au
– Daca esti doar tu si o persoana cu doua fete, aceasta va profita de orice ocazie pentru a te insulta si pentru a te face sa te simti prost sau inferior.

In concluzie, sa fii cu doua fete nu deloc un lucru frumos.

Dar, pentru aceste semne zodiacale este doar o relaitate.
5 zodii cu doua fete. Sunt maestre in manipulare!

Gemeni

In general, Gemenii sunt duali, dar asta nu inseamna ca toti cei nascuti in aceasta zodie au doua fete. Cu toate acestea, cei mai multi reprezentanti isi folosesc abilitatile de comunicare in moduri toxice, cum ar fi raspandirea zvonurilor despre oameni si barfe despre cunoscuti, pe care evident le neaga vehement atunci cand sunt confruntati. Ei fac tot posibilul sa castige simpatia si increderea celorlalti, asadar nu ar avea cum sa recunoasca vreodata sa vorbesc pe cineva pe la spate. Lucrul trist este ca Gemenii nici macar nu isi dau seama ca sunt cu doua fete.

Balanta

Balanta are o problema cu secretele, pur si simplu nu isi poate tine gura. Daca ii dezvalui unei Balante o informatie interesanta, abia asteapta sa o dea mai departe. Chiar daca va promite ca nu spune nimanui, ea nu se va putea abtine. Balanta se va simti groaznic ca ti-a tradat increderea si iti va promite ca va fi mai buna, dar asta nu este o garantie ca va pastra secretul data viitoare.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com