5 zodii de barbati care iti vor face viata grea

1
De Cristina Tudor
3 iul. 2020

Daca intentionezi sa te implici intr-o relatie cu unul dintre acesti barbati, trebuie sa stii ca vei avea parte de o multime de provocari.

Nu toata lumea are o personalitate instabila, dar exista anumite semne zodiacale predispuse sa fie astfel. Partea buna este ca nu te vei plictisi niciodata alaturi de ele, partea proasta e ca le place drama si, implicit, conflictul.

5 zodii de barbati care iti vor face viata grea

Scorpion

Barbatul Scorpion este o persoana instabila din cauza sentimentelor sale foarte intense si a modului in care le foloseste pentru a-i manipula si controla pe altii. Daca esti intr-o relatie cu un Scorpion sau intentionezi sa te implici intr-una, ultimul lucru pe care ti-ai dori sa-l faci este sa-l superi. Are reactii exagerate precum gelozia, razbunarea si furia. Scorpionul cere respect si recunoastere pentru a se simti superior. Tu vei fi nevoita sa mergi pe coji de oua pentru a evita orice suparare.

Gemeni

Barbatul Gemeni poate fi un partener haotic din cauza comportamentului sau instabil, a problemelor de angajament pe care le intampina si a modului in care tinde sa preia conducerea atunci cand poarta o conversatie. El alege intotdeauna sa faca dintr-o situatie banala una putin mai interesanta, astfel incat va fi mai distractiv atunci cand va vorbi despre asta mai tarziu. Acest semn zodiacal adora sa dea din casa, sa le spuna oamenilor despre aventurile si greselile lui, ceea ce poate fi destul de incomod pentru partenera sa.

Va trebui sa depui eforturi mari pentru ca situatia sa nu scape de sub control.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.