6 zodii de barbati care te pot ajuta sa uiti de fostul iubit

1
De Cristina Tudor
19 oct. 2019

Exista anumite persoane care chiar te pot ajuta sa treci mai usor peste o despartire, trebuie doar sa te implici imediat intr-o relatie cu acestea!

E o idee proasta sa te implici intr-o noua relatie imediat dupa despartire? Exista o categorie de oameni care cred ca a face asta e cel mai rau lucru posibil si ca este gresit sa te folosesti de o alta persoana pentru a-ti vindeca ranile. Dar, exista si oameni pentru care o relatie noua este modul lor de a face fata separarii recente prin care au trecut.

Exista momente in care vrei sa te simti iubita si nu iti pasa cu adevarat de unde provine acea iubire. sau, poate vrei doar sa te distrezi. Cu toate acestea, cand vine vorba de astfel de relatii reparatoare, trebuie sa fii sincer cu cealalta persoana si cu tine. Daca o folosesti doar pentru a te simti mai bine, trebuie sa o anunti din timp. Daca sunt de acord cu asta, continua, daca nu, trebuie sa gasesti pe altcineva dispus.

Care sunt cele 6 zodii de barbati care te pot ajuta sa uiti de fostul iubit?

Gemeni

Nativul din Gemeni te va ajuta sa te simti mult mai bine cu tine. Nu se va opune atunci cand te vei simti suficient de puternica incat sa vrei sa mergi mai departe si sa te implici din nou intr-o relatie serioasa. Cu toate acestea, s-ar putea sa fii suprinsa de cat de distractiva este relatia cu un Geaman si e posibil sa nu vrei sa renunti la el. Sa fii cu un barbat nascut in aceasta zodie iti va imbunatati ego-ul, te va face sa te simti interesanta si iti vei recapata increderea in tine.

Berbec

Berbecul iti va reaminti cat de frumoasa este viata. Te va ajuta sa te bucuri de independenta de dupa o relatie de lunga durata si sa fii mai concentrata pe propria-ti persoana. Iti va aminti cat de placut este sa iti asumi riscuri si sa iei parte la provocari. Berbecul te va ajuta sa iti gasesti pasiuni noi si iti va reaminti cat de important e sa razi si sa te bucuri de viata ta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.