Zodii de femei norocoase. Nativa din Taur are noroc in dragoste, cea din Scorpion la bani

1
De Cristina Tudor
21 iun. 2020

Fiecare zodie este norocoasa in felul ei. Afla pe ce plan al vietii tale ai noroc, in functie de zodia ta!

Fiecare dintre noi stie macar o persoana careia pare ca ii merge totul perfect, intotdeauna! Gaseste bani pe jos, castiga la loto si mereu obtine ceea ce isi doreste. Ei bine, te-ai gandit vreodata ca norocul ei poate avea legatura cu zodia in care s-a nascut?

Uneori poate simti ca tot universul este impotriva ta, dar te concentrezi doar pe un anumit aspect al vietii tale si le ignori pe celelalte. Uiti sa privesti si sa apreciezi binecuvantarile din jurul acelui singur lucru care nu iti merge bine.

Succes in cariera, o viata sentimentala perfecta, bani cu carul… unii le au pe toate, altii mai putin. Cert este ca toti suntem norocosi intr-o anumita privinta. Care este aceea?

Zodii de femei norocoase. Pe ce plan le merge bine?
Berbec – Noroc in cariera

Ai noroc atat in viata personala, dar mai ales in cea profesionala. Usile se deschid in continuu pentru tine si intotdeauna vei spune da oricarei provocari care iti iese in cale.

Cu toate acestea, pentru a fi complet fericita, trebuie sa te asiguri ca gasesti un echilibru intre dragoste si munca.

Taur – Noroc in dragoste

Norocul te urmareste atat in ceea ce priveste banii, dar mai ales in dragoste. Nu ai si nici nu vei avea vreodata probleme cu adevarat grave si presante in viata ta sentimentala. Relatiile tale sunt stabile si bine echilibrate.

Gemeni – Noroc in prietenie

Ai mult noroc atunci cand vine vorba de tovarasi adevarati. Ai in jurul tau numai persoane pe care te poti baza. Cu toate acestea, meritul este si al tau, pentru ca esti foarte sociabila si intuitiva.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.