5 zodii disperate dupa atentie: cine se afla pe primul loc

1
De Alice Moisescu
29 oct. 2018

Un lucru e stiut: unele zodii ar face orice pentru a fi in centrul atentiei.

Cu totii ne dorim intr-o oarecare masura sa primim atentie din cand in cand, sa ne simtim apreciati si iubiti de oamenii din jurul nostru, si nu e nimic gresit in asta. Dar exista o categorie de oameni care sunt disperati sa fie in „lumina reflectoarelor” tot timpul.

Care sunt acestia? Sa vedem!

Leii

Leul iubeste atentia mai mult ca orice pe lume. Fiind dominant si increzator, Leul adora sa fie admirat. De fapt, aproape tot ceea ce face si spune este cu intentia de a obtine o reactie din partea celor din jur. Ii place sa stie ca oamenii vorbesc sau se gandesc la el.

Berbecii

Berbecului ii place competitia, iar acest lucru merge mana-n mana cu succesul constant. Berbecul are nevoie constant de cineva care sa il astepte la linia de sosite. Poate fi foarte bun in constientizarea propriilor sale reusite, dar isi doreste constant pe cineva alaturi de el sa il felicite. Acest tip de confirmare este extrem de importanta pentru el.

Gemenii

Gemenii sunt insetati de atentie. Desi nu au nevoie de recunoasterea meritelor lor, ei cauta atentie intr-un alt mod. Gemenii nu suporta sa fie singuri, astfel ca nu reusesc sa indeplineasca niciun fel de sarcini si au nevoie de cineva alaturi in orice moment. Acestia doresc acel gen de atentie obtinuta prin simpla prezenta. Le place sa stie ca exista cineva de partea lor. Atat.

Scorpionii

Scorpionul este un pic diferit cand vine vorba de a cauta atentie. El niciodata nu doreste acest lucru intentionat si, totusi, se intampla. El este extrem de dorit si, de aceea, oamenii ii acorda, invitabil, atat de multa atentie. Oamenii sunt captivati de prezenta lui misterioasa si vor sa cunoasca imediat lucruri despre el. Oriunde se duce, poti paria ca toate privirile sunt asupra lui.

Sagetatorii

Sagetatorul stie cum sa ii distreze pe cei din jurul sau si face mereu spectacol pentru cei dragi. Cea mai buna forma de atentie pentru acesta este atunci cand oamenii recunosc cat de interesant si amuzant este. Iubeste sa faca oamenii sa rada, sa ii binedispuna, astfel ca are nevoie in permanenta de acest tip de reactii pentru a se simti increzator si apreciat.

Foto: Shutterstock.com