Cele 3 zodii favorizate de intrarea lui Jupiter in retrograd

1
De Cristina Tudor
14 mai 2020

Este foarte important sa incercam sa luam legatura cu fiinta noastra interioara si, cel mai important, sa avem grija de sufletul nostru.

Etapa de Jupiter retrograd dureaza intre 11 mai si 13 septembrie si este o perioada de recalibrare, de revizuire a sentimentelor si emotiilor si de luat decizii importante.

Astrologie: Persoana cu care vei avea mereu o iubire imposibila, in functie de zodie

Iata care sunt cele mai norocoase zodii in aceasta perioada:

Rac – Reusesti sa te regasesti

Aceasta perioada este una extrem de dificila, insa benefica pentru tine deoarece reusesti sa te regasesti, sa iti pui ordine clara in minte si in planurile de viitor. Ai incredere ca esti puternica si, cel mai important, ai incredere ca vei reusi sa depasesti aceasta situatie grea. Surpriza din partea astrelor vine pe plan sentimental, unde reusesti sa fii intr-o conexiune speciala cu partenerul de cuplu. In sfarsit te simti linistita, implinita si fericita.

6 zodii care iubesc singuratatea. Se bucura oricand de momentele de liniste

Scorpion – Iti dai seama care este drumul tau in viata

Esti mai conectata ca niciodata la sufletul tau si reusesti sa iti dai seama care este drumul tau in viata. Ai o relatie foarte speciala cu inima ta, iti asculti intuitia atunci cand trebuie sa iei o decizie importanta si reusesti sa iti dai seama de ce ai nevoie pentru a fi cu adevarat fericita.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.