Zodii independente – functioneaza mai bine singure decat in echipa

1
De Cristina Tudor
30 iun. 2018

Te intrebi de ce nu te poti acomoda rapid intr-o echipa sau de ce fugi de angajamente sentimentale? Verifica daca nu cumva faci parte din tabara acelor zodii independente, care nu suporta sa li se spuna ce sa faca.

Astrologii de la thezodiacsociety.com au decis care sunt cele cinci zodii independente. Pur si simplu, nativii nascuti sub protectia acestor semne astrale se simt in elementul lor cand sunt singuri si nu in compania cuiva. Urasc ideea de a depinde de ceva si, cu atat mai mult, de cineva.

Zodii independente – Berbec

Pentru ca au multa adrenalina in sange, Berbecii nu pot sta in loc mult timp. Daca se casatoresc, au nevoie de pasiune si de schimbari spectaculoase ca sa ramana ancorati intr-o echipa. Nu se impaca deloc cu rutina zilnica si urasc monotonia. De aceea, Berbecii risca sa ramana singuri. Nu se pot multumi cu ceea ce au si se plictisesc rapid.

Zodii independente – Gemeni

Acesti nativi prefera sa nu-si ia angajamente asa de importante, cum sunt casatoriile. Prefera, mai degraba, sa studieze, sa-si asigure o situatie materiala buna inainte de a-si intemeia o familie. In plus, pana sa investeasca intr-o relatie serioasa, numara mai multe legaturi sezoniere. Relatiile lungi ii tin pe loc, nu-i lasa sa se desfasoare. Pe de alta parte, Gemenii stau foarte bine la capitolul socializare si isi fac prieteni noi foarte rapid.

Zodii independente – Leu

Cei nascuti in zodia Leu adora sa fie adulati de multime. Cand simt ca anturajul si-a pierdut interesul, cei mai multi Lei incearca sa fuga. Ei cauta oameni dispusi sa-i complimenteze continuu si sa le confirme ca iau cele mai bune decizii. Firea lor autoritara, insa dependenta de ceilalti, de apecierile lor, ii influenteaza si cand vine vorba despre relatii. Leii prefera legaturile pasagere sau care nu presupun investie sentimentala importanta. Au nevoie sa fie liberi.

Zodii independente – Capricorn

Despre nativii acestei zodii se stie ca sunt incapatanati si perseverenti, insa nu doar atat. Acestia au asteptari mari de la cei din jur si, daca acestia, inclusiv partenerul, nu se ridica la nivelul asteptarilor, sunt desconsiderati. Cu toate ca se implica in relatii serioase, daca nu primesc ceea ce isi doresc, Capricornii se elibereaza cu usurinta din stransoarea relatiei.

Zodii independente – Sagetator

Firi rebele si libertine, Sagetatorii prefera sa nu se implice in relatii de lunga durata. Si, adesea, reactioneaza astfel si cand vine vorba despre job. Sagetatorii nu suporta compromisurile, insa nici nu sunt mari amatori ai schimbarilor. Daca ceri unui nativ in aceasta zodie sa se schimbe, asteapta-te la un ramas-bun elegant si fara regrete. Sagetatorii nu vor sa-si schimbe tabieturile pentru nimic in lume.

Foto: Instagram – We The People Style