Zodii inteligente. Top 3 semne astrale intuitive si intelepte

1
De Cristina Tudor
26 iun. 2018

Te-ai intrebat vreodata de ce unii oameni citesc gandurile celorlalti si sunt cu un pas inainte la orice miscare? Un raspuns ar fi ca fac parte din categoria de zodii inteligente, astral vorbind.

Intuitia poate fi definita ca o descoperire brusca a unei solutii, a unui adevar, poate fi capacitatea de a gasi solutii rational si spontan. Cu aceasta calitate, spune astrologul yourtango.com, sunt inzestrate doar cateva semne astrale. Faci parte din grupul cu zodii inteligente?

Analizand horoscopul general, poti descoperi calitatile si defectele fiecarei zodii in parte. In plus, poti afla si care dintre nativi sunt inzestrati cu cel de-al saselea simt. In acest context, simtul intuitiei. Vezi daca te afli in top si, chiar daca nu ocupi o pozitie in clasament, te sfatuiesc sa iti asculti mai serios vocea interioara.

Rac (21 Iunie – 22 Iulie)

Pentru nativii in Rac, intuitia si constientizarea puternica a emotiilor lor sunt in stransa legatura. Nu este deloc surprinzator faptul ca ei acorda multa atentie vocii interioare. Racul este capabil sa preia emotiile oamenilor apropiati sufletului sau, ceea ce nu este un lucru tocmai bun, dar el reuseste sa-l directioneze in favoarea sa. Mai mult decat atat, el este receptiv si la sentimentele celor pe care nu ii cunoaste. Intuitia persoanelor nascute in aceasta zodie poate fi motivul pentru care cei mai multi oameni cu care intra in contact se simt intelesi.

Pesti (19 Februarie – 20 Martie)

Oamenii intuitivi tind sa fie creativi, iar cei nascuti sub protectia acestui semn astral dau dovada de multa creativitate. Sunt, poate, cei mai creativi din tot zodiacul. De cele mai multe ori, inspiratia Pestilor este soptita de vocea interioara. Pur si simplu, acesti nativi isi asculta intuitia si o urmeaza fara sa constientizeze ca vor crea ceva fabulos.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte intuitive, mai ales in cazurile in care sunt implicati si alti oameni. Scorpionii isi pot da seama foarte usor cand adevarul este trunchiat, cosmetizat sau chiar lipseste cu desavarsire. Nu conteaza daca esti bun la a ascunde indiciile, un nativ Scorpion te va deconspira. Acesti nativi isi stiu slabiciunile si atuurile, isi cunosc motivatiile, stiu ce fac, ce gandesc si, in special, de ce. Daca esti intr-o relatie cu un Scorpion, nu trebuie sa faci eforturi sa-i arati ca il iubesti. Stie, simte si primeste asigurari din partea vocii sale interioare cu privire la sentimentele tale.

Foto: Shutterstock.com