6 zodii norocoase in dragoste. Stiu sa-si aleaga partenerii!

1
De Cristina Tudor
21 ian. 2021

Exista cateva zodii care sunt extrem de norocoase in dragoste. Intuitia lor nu da gres si stiu sa-si aleaga partenerii astfel incat sa fie fericite cu adevarat!

Unele zodii nu au deloc gusturi bune in materie de parteneri.

Pe de alta parte, exista si semne zodiacale care stiu sa-si aleaga relatii sanatoase si parteneri amabili, atenti si respectuosi, care au (si) un bun simt al umorului si sunt acolo la nevoie. Nu sunt perfecti, sunt umani, iar acest lucru ii face si mai placuti.

Cu siguranta, aceste zodii sunt norocoase in dragoste. Si asta pentru ca nu sar intr-o relatie imediat, ci isi iau timpul necesar pentru a cunoaste pe cineva cu adevarat.

Zodii norocoase in dragoste – Capricorn

Capricornii sunt cunoscuti pentru ca sunt prudenti. Acestia par sa aiba un al saselea simt cu privire la momentul in care trebuie sa se implice intr-o relatie cu cineva si sa ii dea o sansa cuiva. Capricornul studiaza oamenii si poate face diferenta intre cei care doar pretind ca sunt draguti si cei care sunt asa cu adevarat.

Capricornul are un simt al umorului foarte dezvoltat si are nevoie de acelasi lucru de la un partener. Vrea pe cineva care sa il sustina, sa il incurajeze si sa ii fie alaturi in perioade de criza, care sa il si faca sa rada si sa se distreze. Cand Capricornul alege pe cineva, acesta alege cu intelepciune.

Zodii norocoase in dragoste – Pesti

Romantismul si dragostea sunt in fruntea listei Pestilor cu privire la ceea ce isi doresc in viata. Din fericire, au instincte grozave despre cine le va oferi iubire neconditionata. Acest semn zodiacal este intuitiv si are capacitatea de a vedea dincolo de suprafata. Se poate spune ca Pestii pot vedea inima cuiva.

Cand sunt foarte atenti la ceea ce le spune vocea interioara, Pestii fac cele mai bune alegeri in materie de parteneri.

Atunci cand isi ignora instinctul si asculta sfaturile altor persoane, lucrurile nu ies bine.

Zodii norocoase in dragoste – Fecioara

Fecioarele au un gust fantastic in materie de parteneri si relatii, dar nu pentru ca au avut norocul sa se nasca asa. Nu, Fecioarele si-au lucrat abilitatile pentru a gasi cea mai buna persoana pentru ele. Sunt sensibile, inteligente si invata din propriile greseli.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.