Top 3 zodii pe care nu poti sa te superi nici atunci cand te cearta

1
De Cristina Tudor
20 mart. 2020

Pe aceste zodii nu poti sta suparat prea mult timp!

Chiar si atunci cand se supara tare si se lanseaza intr-o cearta serioasa cu omul iubit, o fac cu blandete si cu simtul umorului, asa ca in loc sa le porti ranchiuna, sunt toate sansele sa izbucnesti in ras ori sa le dai dreptate.

Zodii pe care nu ai cum sa fii suparat prea mult timp

Gemeni

Cuvintele sunt taramul lor de joaca. Le folosesc cu talc, pentru a-ti arata ce nu le place fara sa te atace in mod direct sau agresiv. Se spune ca nimeni nu poate castiga o cearta cu un Geaman, atat de multe si de imbatabile argumente are, de cele mai multe ori. Insa Gemenii sunt tare indecisi prin natura lor, asa ca, in mijlocul unei discutii in contradictoriu, s-ar putea sa-ti dea, neasteptat, dreptate sau sa schimbe subiectul.

Sagetator

Un lucru e sigur: un Sagetator iti va spune direct ce simte, fara sa te menajeze, mai ales daca ai facut ceva care l-a scos din sarite. O sa-si doreasca sa dezbateti subiectul si sa ajungeti la o solutie de comun acord (adica acordul tau cu opinia lui, nu invers), ceea ce poate fi de-a dreptul amuzant uneori. Sau hotaraste sa te ignore pana cand uita de la ce a pornit totul. In orice caz, pe cat de repede se aprinde, pe atat de repede renunta la atac.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.